Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye inanalım kardeş, varsa bilgin paylaş bilelim. Okan'ı hedef gösteriyorlar ise daha da kötü durum zaten. Bu 2 seçenekten başka ne olabilir?
Bilgim yok ama fikrim var. Top tier kulüplerin kamplarını bitirmesini bekliyorlar. Kadrolarını şekillendirecekler. Oradan daha iyi opsiyonlar düşerse 2. alternatifler yerine onlara gidilecektir.

Okan Hoca bellki 8.5 no dan ziyade biraz daha gole yakın oynayan 10 no arıyor.

Pedro, Veiga, İlicic vs hep forvete yakın oynayan oyuncular.

Evander brezilyadan çıktıktan sonra biraz daha geride orta saha olarak oynamış.

Sanırım 10 no bulamassak evander en kötü ihtimal cepte diye bakıyor kendiside.
olabilir, mantıklı

onu Beşi Bilmem Şuan Karakter Olarak Hocayı Çok Seviyorum Lig Başlayınca taktik Anlamındada İşler İstediğimiz Gibi Giderse On Numara Hoca Şuan Kadar Medyayı İyi Yönetti Sıkıntı Geçen İçimizden Bilgi Sızması Hoş Değil Vari Bi Konuşmadan Sonra Başladı Sızıyor Hocada haklı sızmasın yıllardır Kanayan Yara Bu Bi Çözemediler

Bilgim yok ama fikrim var. Top tier kulüplerin kamplarını bitirmesini bekliyorlar. Kadrolarını şekillendirecekler. Oradan daha iyi opsiyonlar düşerse 2. alternatifler yerine onlara gidilecektir.
Herkesin fikri kendine tabii ki, ben basından yazılanlar kadarı ile takip ediyorum ve söylenenler yazılanlar ortada.

nelsson 17ye falan satılabilir
14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu profesyonel futbolcu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda FC København ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne beş yıl içinde 7.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
1 kuruş aşağı inmem dünya kupasında 25 i verecek herkes.

nelsson'un dkda oynayacağı kesin mi? danimarkanın stoper rotasyonunda son durum nedir bilen varsa aydınlatsın. vestergard dususte galiba bir tek onun hakkında bilgim var

14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu profesyonel futbolcu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda FC København ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne beş yıl içinde 7.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
1 kuruş aşağı inmem dünya kupasında 25 i verecek herkes.
sözleşmesi sağlam, ihtiyacı olan bedelini ödesin

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FY1Bd3aXkAEJTX0

Evet Haziran doğumluymuş ne fark eder ki 28 de 27 de tek ülkede kariyer yapmak için hele ki kıtalararası ülkeler için geç yaşlar.

Sergie bi de yanlış anlamada, bazen bir kaç futbolcuya sarıyorsun böyle no name izlemediğin halde.

Bazen de yine aynı dönemde sırf pasaportu istediğin gibi değil diye yine aynı şekilde ismini duymadıysan oyundan ordan burdan gömiyorsun gereksiz.

20 yıldır daha iyi olur dediğin bir kişinin de iyi olduğunu görmedik yani.

Bunu dedim diye kızma da gerek yok milleti de kendini de yorma yani
Ben yas konusunda latife yaptim.20 yılda baya bi abarti olmus,yazdıklarınla beraber.icerigi de gercegi yansitmiyor.yasim 23 zaten,foruma 13 yasinda falan uye olmusum.18ime kadar altyapı disinda konusmadim,o da cogunu bilmedendi.ordan burdan okuyup,yaziyodum foruma.sonra sonra altyapiya merak saldim ve altyapi disinda da yabanci futbolcu onerisi yapmadim ben,oyle konusunu acip.10.senedir bu forumdayim.bu sene tek bi forvet onermistim,o da transfer oldu zaten rusyanin buyuk takimina.ismini duymadigi,bilmediği her futbolcuyu herkes gömuyo burda.bu konuda dunyada tekmisim gibi davranilmasi rahatsiz edici.oyle pasaportundan falanda oyuncu gömmem ben.seri disinda videolarini izleyip,hakkindaki yazilari okuyup gelsin dedigim iki futbolcu grilitsh ve veigadir.son 3 senedir ben futbolcu videolarina bile bakmadim.yaziyosunuz da bari destekli yazin.hergun scout kisminda futbolcu oneriyomusum gibi yazmayin

Veiga tipi bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Orta sahadaki delikleri kapatabilecek b2b bir oyuncuya ihtiyacımız var. İnce işleri yapan Yunus - Kerem ve Oliveira gibi adamlarımız var zaten.

2 defans yapmayan kanat (Kerem-Yunus) + 2 hücumcu bek (Leo-PvA) ile şekilleniyor ideal 11. Oliveira da playmaker. Daha dinamik bir orta saha kurmazsak geçtğimiz sezon maç başı 2 gol yiyorsak bu düzende en az 3 yeriz herhalde.

Mantıklı isteklerde bulunalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt