Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cica transferinde ilk gün yaptığım yorum başlığında duruyor ve geldiğinde oyuncuyu tanıyordum.

U21 Dünya Kupasında Romanya şov yaparken etliye sütlüye karışmayan bir tipti dedim.

Bizim buralara uygun oyuncu değil dedim. Öyle milletin ortalığı ayağa falan kaldırdığı da yoktu.

En son bu forumu Seri-Nzonzi-Lemina transferlerinde bu kadar hareketli görmüştüm.

Torreira gerçekten önemli bir transfer ve eksik olan bölgeye nokta atışı bir profil.
Seride Leminada Nzonzide cok iyi oyunculardi ama ucunu ayni anda bir sisteme koymak maalesef mumkun degildi hele hele okadar yavas ayagina top isteyen kadromuzde imkansizdi sadece nzonzi veya seri alinip onune oliviera gedson kanatlarsa onyekuru kerem tarzi adamlar olsa olurdu forum ozamanda dogru sevinmisti tek unuttugumuz sey Terimin bittigi gercegiydi

Torreira geçen yıl annesini kaybetti ve o sadece 55 yaşındaydı. Bundan sonra neredeyse futbolu bıraktığını itiraf etti, Güçlü durmasına sevindim. Kalbinin istediği buysa, onun adına sevindim

Nelsson için 12-15 arası teklif varsa değerlendirilebilir oraya Denayer çeksek büyük kayıp olmaz bence.
Büyükten de büyük kayıp olur zira Nelsson'un bonservisi Denayer'in maaşına gider 3 senede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt