Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne cicasi yaw adam romanya koyunden gelmiyor arsenalde defalarca izledik hayran hayran bakardim ozaman bize gelecek deseler kufur ederdim dalga gecmeyin diye melo ve fernando ile birlikte muazzam bir oyuncu aldik birak uzulmeyi yaslan arkana tadini cikarForumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez![]()
Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(
24 olmaz 25Kaan Ayhan-Denayer gelirse, Nelsson 20m + pay gidebilir
Doğum günün kutlu olsun Mustafa ReisAllah razı olsun bu güzel düşüncelerin için, inşallah hepimiz için geçerli bu temenniler.
Çok teşekkür ederim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne buForumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(
Toreyra-miçö-serhio ortasahası 2000 gs ossi gibi, eksiğimiz haginin çeyreği bi topçu bulmak gibi kalıyor geriye
Toreira ne ya 1.10 boyunda adamı mı oynatıcaz orta sahada
10. oluruz anca Toreira ile
Parayı sokakta bulmuyoruz kardeşim
Ben esrefci değilim ama dursuncu hiç değilim. Dursun her zaman için kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Vardır bı bildigiDursun başkan seçilmeli diyen şurda 3-5 kişiydik,az mı mücadele verdik göğüs göğüse çarpıştık
Eşref seçilseydi istanbulspora dönmüştük
Nerde bu eşrefciler bakıyorumda hiç sesleri çıkmıyo
Cica transferinde ilk gün yaptığım yorum başlığında duruyor ve geldiğinde oyuncuyu tanıyordum.Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(

Yuzde 80 yapar onun kadar hirsli candan oynar mi bilmiyorum ama onun kadar kaliteliTorreira melo etkisi yapabilir.