Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez 🙏
Ne cicasi yaw adam romanya koyunden gelmiyor arsenalde defalarca izledik hayran hayran bakardim ozaman bize gelecek deseler kufur ederdim dalga gecmeyin diye melo ve fernando ile birlikte muazzam bir oyuncu aldik birak uzulmeyi yaslan arkana tadini cikar

Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez

Torreira ismini ilk kez duymuşturdan sonrasını okumadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toreyra-miçö-serhio ortasahası 2000 gs ossi gibi, eksiğimiz haginin çeyreği bi topçu bulmak gibi kalıyor geriye

Toreira ne ya 1.10 boyunda adamı mı oynatıcaz orta sahada

10. oluruz anca Toreira ile
agam-bizimle-egleniy_778203.webp

Dursun başkan seçilmeli diyen şurda 3-5 kişiydik,az mı mücadele verdik göğüs göğüse çarpıştık

Eşref seçilseydi istanbulspora dönmüştük

Nerde bu eşrefciler bakıyorumda hiç sesleri çıkmıyo
Ben esrefci değilim ama dursuncu hiç değilim. Dursun her zaman için kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Vardır bı bildigi

Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez 🙏
Cica transferinde ilk gün yaptığım yorum başlığında duruyor ve geldiğinde oyuncuyu tanıyordum.

U21 Dünya Kupasında Romanya şov yaparken etliye sütlüye karışmayan bir tipti dedim.

Bizim buralara uygun oyuncu değil dedim. Öyle milletin ortalığı ayağa falan kaldırdığı da yoktu.

En son bu forumu Seri-Nzonzi-Lemina transferlerinde bu kadar hareketli görmüştüm.

Torreira gerçekten önemli bir transfer ve eksik olan bölgeye nokta atışı bir profil.

torreira bence tam aradıgımız adam.arsenalden premier ligden boş adam gelmez.Bana kalsa forvet ıçın batshuayı yı de alırdım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt