Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1659378666437.webp

Galatasaray, Lucas Torreira'yı transfer etmesi halinde Süper Lig'in en değerli orta saha oyuncusunun sahibi olacak. Ayrıca Galatasaray, Leo Dubois ile Süper Lig'in en değerli sağ bekine de sahip.

Ndombele icin 3 sene boyunca 5 + 5 + 5 kiralik teklif etmisiz ama Ndombele ve menajeri agirdan aliyormus via Gurrpegi

Boupendza gibi adamlar asla alınmamalı bu kadar aklı başında topçu varken aldığı her topu kaleye vuracak adama ihtiyaç yok.

Adminim ben de tam tersi düşünüyorum bu kadar aklı başında adamın yanına 1 tane çılgın konulabilir gibi geliyor olumsuz yonlerini torpuleyebilir akıllı adamların arasinda

Ben Evander yada bir başkası için para kalacağını düşünmüyorum Emre Akbaba formda falan denilecek 10 numara alınmayacak zaten 6 numara gelince yangın biter rahat ederler 10 numarada kim vurduya gider

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Toreira gelsin 10 numaraya gerek yok, kupamızı verin diyenler var. Toreira iyi topçu tanam ama toreira miçö sergio ortasahası çok kısır olur. Toreira gol atmaz, miçö atmaz sergio eh işte. Bütün yük Seferoviçe biner. Bu takıma Evander ya da ondan daha iyi skorer ofansif oyuncu gelmezse çok küfür ederiz sezon boyu. Evander bu ortasaha ile coşar o da ayrı konu, Evander gibi biri alınmalı muhakkak.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt