Ozan Nizam
Yeni Üye
- 15 Haziran 2017
- 74
- 167
- 333
Beyler daha 345 teyim. Allah'ını seven olumsuz bisi yazmasın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Örnek sporcu 21.30 da yatmış olması normal.Torreira yatmış. GO
Bizde oyuncu formayı giymeden 2 saat önce kap düşüyorHer yerden torreira gsye gidiyor diye haberler dusuyor. Geceye kadar kap gelmezse ben iptal
Ucak bilgiside olur. Oda gelmezse beni bay gecinBizde oyuncu formayı giymeden 2 saat önce kap düşüyor
sağlam sallıyor o inanmayın geçinizNdombele icin 3 sene boyunca 5 + 5 + 5 kiralik teklif etmisiz ama Ndombele ve menajeri agirdan aliyormus via Gurrpegi
Boupendza gibi adamlar asla alınmamalı bu kadar aklı başında topçu varken aldığı her topu kaleye vuracak adama ihtiyaç yok.
Geriden gelmeyi seviyon muBeyler daha 345 teyim. Allah'ını seven olumsuz bisi yazmasın..
Toreira gelsin 10 numaraya gerek yok, kupamızı verin diyenler var. Toreira iyi topçu tanam ama toreira miçö sergio ortasahası çok kısır olur. Toreira gol atmaz, miçö atmaz sergio eh işte. Bütün yük Seferoviçe biner. Bu takıma Evander ya da ondan daha iyi skorer ofansif oyuncu gelmezse çok küfür ederiz sezon boyu. Evander bu ortasaha ile coşar o da ayrı konu, Evander gibi biri alınmalı muhakkak.Ben Evander yada bir başkası için para kalacağını düşünmüyorum Emre Akbaba formda falan denilecek 10 numara alınmayacak zaten 6 numara gelince yangın biter rahat ederler 10 numarada kim vurduya gider
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimseye 5 vermeyeceğimiz dışında iyi kolpa.Ndombele icin 3 sene boyunca 5 + 5 + 5 kiralik teklif etmisiz ama Ndombele ve menajeri agirdan aliyormus via Gurrpegi
Sen hazırda tut kendini şekerimdaha gelmedi mi torreyra