Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
arsenal dik durdu.
Asmarcatryi kaynak göstermiş ölecem ahaahahahww
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arsenal dik durdu.
Böyle teklif mi olur? 15m Euro verirsin ödemeyi 3 yılda yaparsın Nelsson'da olduğu gibi. Üç sene 5'er m Euro'ya kiralayıp sonra salacak mıyız yani? O kadar para verip bonservisini alamıyorsun.Ndombele icin 3 sene boyunca 5 + 5 + 5 kiralik teklif etmisiz ama Ndombele ve menajeri agirdan aliyormus via Gurrpegi
Boupendza'nın aldığı her topu ortalayıp senede 15 asist yapan Caner'den bence farkı yok. Tüm organizasyonu bozuyor bu tip adamlar.Adminim ben de tam tersi düşünüyorum bu kadar aklı başında adamın yanına 1 tane çılgın konulabilir gibi geliyor olumsuz yonlerini torpuleyebilir akıllı adamların arasinda
Evet, ah Nelsson da 25 milyona satilsa da Pereira'yi da alabilsekfırsat transferi sneijder ve melo'dan sonra
Hayir yaw, son senesinde bonservesiyle alinacak. Birebir Melo tarifesiBöyle teklif mi olur? 15m Euro verirsin ödemeyi 3 yılda yaparsın Nelsson'da olduğu gibi. Üç sene 5'er m Euro'ya kiralayıp sonra salacak mıyız yani? O kadar para verip bonservisini alamıyorsun.
Arsenal satmaya hazırmış, hafi olum toreyra be hadi kabul et
Mümkünse tribüne maç izlemeye gelsin artık. Milletin maç izleme keyfine de sıçmasın.FT Hocamız avuçlarını ovuşturmaya başlamıştır. Alıştı nasıl olsa başkasının transferleri ve başkasının yüklediği kondisyonla şampiyon yapmaya.
darwinevet uruguaydan devam edelim
Ekli dosyayı görüntüle 171111
donör bölge zayıf gozukuyor saçlar dokulurse ektirmesi zor olur. geçmiş olsun
Seni iyi görmedim şoktamısın yoksa.donör bölge zayıf saçlar dokulurse ektiremez. geçmiş olsun