- 3 Haziran 2015
- 53.943
- 61.966
- 3.963
@Rahmi Aslan ile iletisimimi 2 dakikaligina kesiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama istatistik olarak Evander daha iyi gibi + Avrupa futbolunu biliyorEvander alinsin hocam genç asist gol bilek
Niye aga onlar maç değil mi?Brezilya kupasini filan saymiyorum. Bir onceki mesajimda detail analiz yaptim
Biz de insanlar bu tur aciklamalara gereksiz deger veriyor. Mantiktan, akilciliktan ne denli uzaklastigimizin gostergelerinden biri bu.Haris Seferovic: "Türkiye'de başka takımlardan da teklif gelmişti ama isim vermeyeceğim. Şimdi Galatasaray'dayım ve burada olmaktan gurur duyuyorum. Stadımızda yaptığımız maçta da buna benzer bir şey söylemiştim. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü, en çok şampiyonluğu olan, en büyük tarihi olan kulübü. Dolayısıyla gerçekten benim için tek seçenekti. O yüzden seçtim."
Ekli dosyayı görüntüle 170628
Danish Taylan Antalyalistoper mi reis bu
Ekli dosyayı görüntüle 170629
İyi de adamın söyledikleri birebir doğru. Fenere yada bejeke'ye giden bir topçu bunları söylediği zaman komik duruma düşüyor.Biz de insanlar bu tur aciklamalara gereksiz deger veriyor. Mantiktan, akilciliktan ne denli uzaklastigimizin gostergelerinden biri bu.
Senin icin Galatasaray 2. lig veya 3. ligden mac yaptiginda kimin gol attigi onemli mi?Niye aga onlar maç değil mi?![]()
yeni højberg olucakEkli dosyayı görüntüle 170630Ekli dosyayı görüntüle 170631
kariusa benziyor. bu transfere benden veto
30 yaşında ki adamı ne yapacaz kardeşim.?Daha 1 ay once 27 olmus reis
Neden oynamasın hızlı süratli teknik ve golcü oyuncuKanat oynar mi o zaman iyi
Lağnn?