Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yıla yakındır (16 yıl) forumda olan benim zaten sana demedim ama onun da yuvarlama olduğunu idrak edebilirsin.

Alt yapıdan her gelene Messi muamelesi yapıp hayal kuruyordun ilk dönemde o süreçleri de gördük. Yıl olmuş 2022. Hala aynı şekilde o gelirse çok küfür ederim herhalde diyebiliyorsun. Daha dur adam gelmedi, oynamadı. Diğeri de gelmedi zaten.

Bizim isteklerimize göre şekillenmiyor hep hayat.

Daha da bu hususta cevap vermem.
şimdi 2011-2016 arası 13-18 yas arasında altyapıyla ilgili söylediklerim ciddiyetsiz,cunku daha büyümekteydim.hastaydım zaten.bilgimde yoktu.orda burdan kopyala ,yapıştır yapıyodum.bunu bikaç kez söyledim.zaten 15 yasıma kadar abimle kuzenim yazdı foruma coğu zaman,hastalıgımdan ötürü.

son 5 senedir altyapı hakkında ciddi yazıyorum.çokta yetenekli futbolcular var.ama bunların gelişiminden ben sorumlu değilim,kulüp sorumlu.bu cocuklar karakter olarak kendini yetiştiremiyosa,aile durumları bişeylere elvermiyosa ben bişey yapamam herhalde.

bişeylere küfür etmek,tepki vermek insanlık hali.ayrıca hayalsiz de yasanmaz.iyi forumlar

Senin icin Galatasaray 2. lig veya 3. ligden mac yaptiginda kimin gol attigi onemli mi?
Mesela adamin oynadigi Libertatorres takimlarindan ikisinin degeri 5 ve 6 milyon. Senin icin ne kadar degerli?
Evander'in o boktan ligde attığı 7 gol ile bu adamın Brezilya liginde attığı 10 golü aynı şekilde değerlendirmek doğru değil. Cica bize geldiğinde ligde 9 gol atmış ki Cica 10 numara değildi. Bizdeki halini anlatmama gerek yok sanırım.
Brezilya Ligi sert ve temaslı bir lig. Arjantin ligine benziyor bu konuda.
Elbette videolardan oyuncu hakkında kesin yargılara varılmaz ama fikir edinebilir. Ben Veiga'ya bakınca senede 10 gol 10 asistini garanti görüyorum. Aynı şeyi Stanciu için de demiştim. Bu ligde şut atmasını bilen 10 numaralar her zaman iş yapar. Pelkas, Bakasetas, Talisca, Guilyano gibi örnekler var. Şaşmıyor.

NEC geçen sene totalde 38 gol atmış 6sini Ali atmış. Başta düşük bulmuştum ama takımının gol sayısına bakınca fena değil gibi. Takımın en çok gol atan 2. topcusuymus.

1659095532620.png

baskı yapıldıgını okudum.ailesi okumasını istiyomuş.evlendiğinde yası 19 zaten.ama yalovadaki bi tesiste tanısmışlar.h.şükür torinoya giderken baya aglamıs kız,gönlü olmasa varmazdı herhalde.ayrılınca da intiharı düşündüm falan demiş ama Allah korkusu var,gunah falan demiş kız.ilginç.temmuz 99 da hakan ikinci kez evleniyor,eski eşi de 1 ay sonra,alesiyle yalovada depremde ölüyo.tuhaf

Ağlayan kız 4 ay sonra niye boşansin? O dönem muazzam baskı yapıldı bu kiza, Tansu Çiller ve feto istedi kızı, şahitliğini feto yaptı, nikahını RTE kıydı. Hakan, ben istiyom bu kızı simarikligiyla zorla aldı. Kızın babası sattı resmen. Tekrar söylüyorum, kızın sözlüsü ya da nişanlısı vardı, zorla ayırdılar.

A.Kerim savunmada çok dengesiz görüntü çiziyor, bizi baya bir yakabilir, umarım tersine çevirir bu performansı

Ağlayan kız 4 ay sonra niye boşansin? O dönem muazzam baskı yapıldı bu kiza, Tansu Çiller ve feto istedi kızı, şahitliğini feto yaptı, nikahını RTE kıydı. Hakan, ben istiyom bu kızı simarikligiyla zorla aldı. Kızın babası sattı resmen. Tekrar söylüyorum, kızın sözlüsü ya da nişanlısı vardı, zorla ayırdılar.
gazetede hakan torinoya giderken,kızın ağlamasını gördüm de ondan yazdım.hakan cok peşinde kosmus doğru.ayrılırken de takılar,hakanın primlerinin oldugu kasa bosatıldı falan denmiş gaztede,kızın gunahını almayalım ama gaztede yazmıslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt