Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSIYAD imza törende baskan emre kaplana transferin icinde en fazla sen varsin dedi. Bu yüzden emre kaplanin bugünkü verdigi habere inanalim.

Torreira konusunda yerel basının haber alabildiğini sanmıyorum, yabancı basında da menajerler saldı haberleri zira Romano menajerlerin beslediği bir şahıs.

Belli noktaya gelmeden de girmezler yani yabancı basını dikkate alın derim, oradan olumsuz haber gelirse yapacak bir şey yok, oradan gelmezse sorun yok.

2 güne belli olur.

Valla Haluk haklı çıkabilir beyler gereksiz linç ediliyor bence. Zor bir transfer olduğunu kabul edelim. Ancak yönetim transfer duyumlarından rahatsız olduğu için Haluğu yemlemiş de olabilir.

Grillitsch konusunda patladilar ama kabul etmiyorlar bakalım bu sefer kim haklı çıkacak.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haklı çıkmak biliyor anlamına gelmiyor

ben yarın çin ile abd savaşacak desem bu tutabilir

ama bunu bildiğimden değil 2 haberden hareketle bir tarafımdan uydurarak tutturmuş olacağım

bunların durumu da bu gözlerinden okunuyor bilmediklerin birşey salladıkları

transfer tutmayınca haklı çıkacaklar ama bildikleri için değil salladıkları tuttuğu için

Avrupa piyasasının en kolay oyuncu alabileceğin kulüplerin başında Arsenal geliyor. Öyle 25'e aldı 15'e bırakır filan geçiniz 1 sene sözleşmesi kaldı daha 2 gün önce Sampdoria'dan 8 m euro talep etmişler pazarlıkla 5.5 m euro + 1.5 m euro = 7 m euro'ya bitiriyoruz. Avrupa basını > Türkiye basını menajer ve kulüpten haber gelmese bu tarz haberleri paylaşmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt