Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Bunu Behzat Uygur'a yanıt olarak esprisine yazdı.Pek umutlu degildim ama bunu gördüm. Yak meşaleyi yak...
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu Behzat Uygur'a yanıt olarak esprisine yazdı.Pek umutlu degildim ama bunu gördüm. Yak meşaleyi yak...
Kanat almak için birinin gitmesine gerek yok kerem ve yunus dışında kanat yok takımda..Sadece miço bile yeter bence Bizim lige 6 için. 6 alınmasın demiyorum ama evander gelince de yeter. Gidene göre de kanat
Torreira ya giden paradan kaçmaz vermeleri gereken yerde verecekler ancak bu şekil olurValla Haluk haklı çıkabilir beyler gereksiz linç ediliyor bence. Zor bir transfer olduğunu kabul edelim. Ancak yönetim transfer duyumlarından rahatsız olduğu için Haluğu yemlemiş de olabilir.
Grillitsch konusunda patladilar ama kabul etmiyorlar bakalım bu sefer kim haklı çıkacak.
Ilk kendi veremedigi icin zirvaladiSadece zor demedi bitmiş bir şey yok dedi ama biraz uzattı evet.
Bilgim yok haber alamadım bu konuyla ilgili demek yerine, 1 haftadır gizliymiş demek ki diyip sonra da yöneticilere sordum anlaşma yokmuş demesine kızdım ben şahsen. Ayrıca ilk ingilizler yazdı dedi bu da yanlış bilgi, italyadan çıktı haber. Bilgin yoksa bilgim yok de açık açık sırf konuşmak için konuştu açıkçası.Haluğa niye kızıyorsunuz ki o da bitti diyip umut saçabilirdi.
Ne sallasam da kulübe en yakın ben olduğum ortaya çıksın diye düşünüyordur.rodopu uyandırım
Fiorentina, Valencia, İtalya, İngiltere her yerde antlaşma için ufak tefek detaylar kaldı diyorlar bizim Haluk çıkmış 26 m euro bonservis verilen adamı 6'ya bırakırlar mı diyor Avrupa basınını takip etse 2 gün önce Arsenal Sampdoria'dan 8 m euro talep ettiğini görürdü. En azından sallarken düzgün sallardı.yaw arsenalden topcu alıyorsun sızmama ihtimali var mı? geçelim o işleri
yalan söyledi işte herifBilgim yok haber alamadım bu konuyla ilgili demek yerine, 1 haftadır gizliymiş demek ki diyip sonra da yöneticilere sordum anlaşma yokmuş demesine kızdım ben şahsen. Ayrıca ilk ingilizler yazdı dedi bu da yanlış bilgi, italyadan çıktı haber. Bilgin yoksa bilgim yok de açık açık sırf konuşmak için konuştu açıkçası.
Pek umutlu degildim ama bunu gördüm. Yak meşaleyi yak...
O da bilerek olumsuz haber yapıyor . Bisey biliyor sanilsin diyeHaluğa niye kızıyorsunuz ki o da bitti diyip umut saçabilirdi.
Evet nereme yakayimSizdirildigi için yatar diyenler butonuyum