Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C52DFFCE-5065-4ABF-9754-69614DF4D596.webp

Valla Haluk haklı çıkabilir beyler gereksiz linç ediliyor bence. Zor bir transfer olduğunu kabul edelim. Ancak yönetim transfer duyumlarından rahatsız olduğu için Haluğu yemlemiş de olabilir.

Grillitsch konusunda patladilar ama kabul etmiyorlar bakalım bu sefer kim haklı çıkacak.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torreira ya giden paradan kaçmaz vermeleri gereken yerde verecekler ancak bu şekil olur

halukların bi bilgisi olsa baskın yayın yaparlardı.sayfalarca bu 2 keli konusmak bile saçma.

Haluğa niye kızıyorsunuz ki o da bitti diyip umut saçabilirdi.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilgim yok haber alamadım bu konuyla ilgili demek yerine, 1 haftadır gizliymiş demek ki diyip sonra da yöneticilere sordum anlaşma yokmuş demesine kızdım ben şahsen. Ayrıca ilk ingilizler yazdı dedi bu da yanlış bilgi, italyadan çıktı haber. Bilgin yoksa bilgim yok de açık açık sırf konuşmak için konuştu açıkçası.

yaw arsenalden topcu alıyorsun sızmama ihtimali var mı? geçelim o işleri
Fiorentina, Valencia, İtalya, İngiltere her yerde antlaşma için ufak tefek detaylar kaldı diyorlar bizim Haluk çıkmış 26 m euro bonservis verilen adamı 6'ya bırakırlar mı diyor Avrupa basınını takip etse 2 gün önce Arsenal Sampdoria'dan 8 m euro talep ettiğini görürdü. En azından sallarken düzgün sallardı.

Bilgim yok haber alamadım bu konuyla ilgili demek yerine, 1 haftadır gizliymiş demek ki diyip sonra da yöneticilere sordum anlaşma yokmuş demesine kızdım ben şahsen. Ayrıca ilk ingilizler yazdı dedi bu da yanlış bilgi, italyadan çıktı haber. Bilgin yoksa bilgim yok de açık açık sırf konuşmak için konuştu açıkçası.
yalan söyledi işte herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt