Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
10m?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Sun olsun bizdekilerden iyidirEdit: The Sun yazıyor.![]()
nelson gider
RUGANİ gelir diyen kaç cimbomluyuz

Valla ben Grillitischi cok istiyordum. Gerektiginde stopere de gecerdiKendi kulübünüzü bu kadar küçümseyip her seferinde bu söz öbeğini kullanmayın derim.
O duruş olmasa şu an sistemine uymayacak Grillitsch diye bir adamı almış Torreira'ya uzaktan bakıyor olurdun.
Şu koşullarda yönetim fazlasıyla iyi transferler yaptı.
Torrwira yatti mi yine?
Hos
Durus felan sergileriz yine
nelssondan gelecek tüm parayı ruganinin maaşa vereceksek neden olmasınnelson gider
RUGANİ gelir diyen kaç cimbomluyuz
Valla ben Grillitischi cok istiyordum. Gerektiginde stopere de gecerdi
nelssondan gelecek tüm parayı ruganinin maaşa vereceksek neden olmasın
Bu iyidi„Galatasaray yönetimi Torreira yi bitirdi ama daha iyisi için ugrasiyor Torreira ya „bekle“ dendi
Diye bir twit bekliyorum ilerleyen saatlerde
3.5 net alıyor 2 sene daha kontratı varniye böyle diorsun üstat
Haberde italya dan 2 takımla birlikte Galatasaray 10 milyon satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor diye anladımRugani için Galatasaray baskını: Türk kulübü Juventus'a yaklaşık 10M € teklifinde bulundu. Karar artık savunmacıya aittir. [Alfredo Pedullà]
ahahah rugani de geliyo
Hayır. Ayık yazmıyorlar o gazeteyeThe Sun olsun bizdekilerden iyidir![]()
O na birsey demiyorum. Hele gelsinde. Sonu pedro, grillitsch felan olmaz umarimtorreira ondan çok daha iyi oyuncu
Para veya başka sebeple 3 aydır idman yapmayan adamı almak pek doğru gözükmüyor.Valla ben Grillitischi cok istiyordum. Gerektiginde stopere de gecerdi