- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Tm değeri 3,5 gözüken 28 yaşındaki bir stopere neden 10m teklif edeceğiz? Oyuncuyu tanımadığımdan soruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende çıktım takipten dahada bakmam zaten, bu Torriera olayı sıçtıklarının net resmidir, transfer olur olmaz o ayrı konu, son saniye bile pürüzler çıkabiliyor. Ama artık bunların yeminin haber kaynağının kesildiği kabak gibi belli. Ukela ukela konuşmalar, şımarık tavırlar, yattıkları yerden para kazancaklar ha, beğenirsiniz beğenmezsiniz, Sülo dedemiz taaa kamplara gidiyor haber peşinde koşuyor, benim bu saatten sonra adamım Dedem. Bak bilmediği için hiç bi yorum bile yapmadı.Hocam insanlar gerçekten salak. Yav bunları bende izliyordum ama bu kadar da olmaz. Sorgusuz sualsiz bunlara inanan tipler var. Bu Haluk ve Gökhan ilk youtube kanalı açtıkları gibi değiller. Millete tepeden bakmaya başladılar,kulüp iç işlerine karışmaya ve karıştırmaya başladılar. Takipten çıktm bende.
3.5 net alıyor 2 sene daha kontratı var
Kendisine uza yayından uza demekten başka bişey diyemeyizoharoid
Ilkinde haklisinPara veya başka sebeple 3 aydır idman yapmayan adamı almak pek doğru gözükmüyor.
O kadar maliyete girip alternatif stoper görmek ya da yerli krizine girmek de saçma.
Mıh yemedi kienis savarın engelini kaldırın,adam bizi hayattan bezdirdi