- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Ingiliz HY şaşkınım, bu kadar talep varken İtalyadan, Galatasaray ile neden anlaşıldı diyor
Muslera'yı boşuna paylaşmadı site
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingiliz HY şaşkınım, bu kadar talep varken İtalyadan, Galatasaray ile neden anlaşıldı diyor
O da evander degilBize 10 numara lazım bence
Valla ben berkayi begeniyorum rotasyonda 8/10 icin net isterimTek kulvardasın , rotasyon için elindeki gençleri kullanmak yerine göksele para mı kazandıracaksınız birde ?
Hamza akman , Baran Aksaka falan kullan. Elinde fazladan onlarca topçu var fark yaratmayacak bir topçuyu istemek şımarıklık. Okan hoca gençler konusunda hiç güven vermiyor.
Reis ırkçılık da çığır açtın maşallahPva siyahi sayilmaz ben kendisini beyaz olarak goruyorum
Make Galatasaray great again sloganimiz
Ne kadar cok beyaz aryan ojadar cok medeniyet okadar cok zeka okadar cok ahlak olur takimimizda
White power![]()
Uruguayi kastettigimi nerden cikardin renktas?Bom dia Portekizce uruguayin resmi dili İspanyolca alaka nedir renktas ?
Evander gelebilir mi rtas?Pva siyahi sayilmaz ben kendisini beyaz olarak goruyorum
Make Galatasaray great again sloganimiz
Ne kadar cok beyaz aryan ojadar cok medeniyet okadar cok zeka okadar cok ahlak olur takimimizda
White power![]()
Lakabı küçük pitbullmuş torreiranın
Reis ırkçılık da çığır açtın maşallah
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkay gelirse elde çöplerin yeirne yedek olarak gelir.Lucas haberine sevinemiyorum bile şuan. Lucas-Oliveira yapsan ne önlerine Berkay koyduktan sonra
İlla ligden bi çöp bulup çakacaz paraları
Evander gelebilir mi rtas?
Emre varken her türlü yedek. Sergio-Mico-Torreira var.Yedek olarak gelmeyecek işte
Mitsönün açıklanması videoya Torreira subliminalinin eklenmesi sebebiyle ertlenmiş olabilir mi? Yeniden video çekimi filan????Bugünden arzuladığım: Miçö videosu, içerisinde Uruguay bayrağı ve 10 numara teaser, akşama Torreira’nın geliş saati
Seferle torreira arasına Kamada yakışır. Gömelim parayı
Ekli dosyayı görüntüle 171160