Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dubois'in sakatlığını da çok merak ediyorum, çok kritik bu adam. şuan kadroya ndombele-torreira kim varsa koy ,sağ tarafta ki omar her türlü çökertir o kadroyu. umarım uzun süreli bi sakatlık değildir

10 numara adayım tielemans

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkayla Evander'in alakası yok.

Berkay, Taylan'ın gönderilmesine yönelik denebebilir zira Başakşehir'de yedek kalmış durumda.

Vallaha berkayın bizim berkana göre çok extrası yok bence.Sadece ayağı biraz daha düzgün öyle çok ekstra bir adam değil.

Ayrıca 20-30 milyon euroluk adamları yazıp durmazsanız sevinirim, iyice cılkı çıktı işin.

Berkan da oynayacak, bizim kimseyi çöpe atacak lüksümüz yok.

%80iniz ne Sergio'yu ne Midstjö'yü ne de Torreira'yı tanıyor, yarın tutmazsa bunları kim aldı dersiniz yani beklerim.

Bence okan hoca yanlis yapiyor basakdan toocu alarak pis koku senaryolari dolasir

DERLER HOCAAAAM DERLER

Sen hicbirsey yapmasanda ilk kotu sonucta

DERLEEEEEEER

Berkay mantıksız geliyor ama dün Karakullukçu, yönetimin Galatasaray orta sahasının mental olarak çöktüğünü bu nedenle Taylan-Cica ve hatta Berkan’ın bile gidebileceğini söyledi. 20 dk kötü oynayınca kaybedeceğiz moduna giriyorlarmış.

Ciddi bir terapi lazım zaten bu ekibe. Takımdan giderek mi olur profesyonel yardım mı alırlar bilmem. Direkt oyuncuları da suçlamıyorum. Yapamadıkları şeyi yapmalarını bekleyerek günden güne bitirdik adamları.

taylan cica out torreira evander berkay in

berkay berkan torreira miçö oliveira evander

sağlam rotasyon

Bugün miçonun kap bildiriminde uruguay bayraklı bir emoji olur mu ki acaba 🤔

Vallaha berkayın bizim berkana göre çok extrası yok bence.Sadece ayağı biraz daha düzgün öyle çok ekstra bir adam değil.
Berkan daha değerli çok net.

Berkan'ı Torrent gibi kullan, zamanla iyiye gider. O fizik kalitedeki adamı az iyi göster satman garanti.

Herife playmakerlık yaptırmaya çalıştılar özgüveni dip oldu iyice

Hem Hamza varken ne Berkay'ı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt