Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Puig mls e gidiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu sefer kediyiz yalniz.
Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınması Gerek ÇobansporLinç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Cicaldau sonrası haklı bir korku ama benim izlediğim Sergio takımının lideriydi, buraya da çok motive geldi. Sanmıyorum etliye sütlüye karışmayacağını.Linç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Yav bu ne büllük imasi gibi kucuk pitbull falanKüçük pitbull Gsde
Auuuuuvvv
Futbolcumuza büllük iması yapmak yasaktırYav bu ne büllük imasi gibi kucuk pitbull falan![]()
Bizimkiler istese evander’i alırdı
Tahmin ediyorum orda başka bir düşünce var,berkay değilde başka yabancı bir oyuncuyu kovalıyorlar gibime geldi
Sergioya takımın anahtarını verdik en önemli oyuncumuz çünkü alıp ilk onu koyduk takımı onun üstüne kuruyoruz. Çok değerli bir oyuncu inşallah çok da faydalı olacaktır ama bu adam duran top ve şut dışında takımların kilidini bireysel olarak açabilecek biri değil dribblingi yok çünkü etrafını iyi donatirsan çarkın ana dişlisi olurKasımpaşa maçı miydi tam hatırlamıyorum 2 golden önce de hızlıca topuk pası yapmıştı.. Bu şekilde çabuk düşünüp oynaması hoşuma gidiyor bizim takımda uzun süredir göremediğimiz bir tarz ama en azından orta sahada daha efektif olmasını beklerdim play makerlik işine henüz giremedi..
Hoca bence Seferin yerine Pedroyu istiyordu yani 10 değil direk 9 oynatacakti onu takımı oynatan forvet olarakSkorer adam yok takımda. Joao Pedro isteyen adamın ikamesi olarak Berkay istemesi kadar saçma şey yok yahu.
Kaçırdılar çocuğu
Sergio duran toptan Berkan Kutlu'ya bile gol attırıyordu nerdeyse sezon içerisinde Abdülkerim Bardakçı ile Sergio ikilisinin duran top organizasyonları çok etkili olacaktır... Yanında ayağı düzgün top yapan adamlarla daha da etkin olacaktır...Sergioya takımın anahtarını verdik en önemli oyuncumuz çünkü alıp ilk onu koyduk takımı onun üstüne kuruyoruz. Çok değerli bir oyuncu inşallah çok da faydalı olacaktır ama bu adam duran top ve şut dışında takımların kilidini bireysel olarak açabilecek biri değil dribblingi yok çünkü etrafını iyi donatirsan çarkın ana dişlisi olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınması Gerek ÇobansporSahada Rahat Oynayan Biri Sahada Örnek Vereyim Porto'da Benfica Derbisi'nde Gol'de Hata Yaptı Ama Net Gollük 4 Tane Net Pas Attı Yanında Da 2 Tane Güzel Kornerden Orta Kesti.Genelde Bu Paslar Golle Sonuçlanırsa Hataları O Kadar Göze Batmaz Ki Hata Yapmasa Real Madrid'de Falan Oynardı Çobanspor
![]()
Ama Berkan Bu Kadar Gole Katkı Sağlayamaz Çobanspor.Sergio Oliveira Net Takımı Şampiyon Yapar Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınırsa Bence.Berkan'da 1 Kere Liderlik Özelliği Yok..Yanında 2 tane sağlam adam olsa Berkan da bambaşka olur ..
Orta saha liderliği yapacak adam bunu az buçuk belli ederdi belki de oyuncunun karakterinde hiç yoktu bunlar benimki hatalı bir beklenti de olabilir..
Berkana gol attıran ilk oyuncuya plaket veririm çünkü imkansızı başarmış olur Sergio ağzına orta açtı vuramadi düzgün anca çarptırıp attırır onaSergio duran toptan Berkan Kutlu'ya bile gol attırıyordu nerdeyse sezon içerisinde Abdülkerim Bardakçı ile Sergio ikilisinin duran top organizasyonları çok etkili olacaktır... Yanında ayağı düzgün top yapan adamlarla daha da etkin olacaktır...