Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınması Gerek Çobanspor :D Sahada Rahat Oynayan Biri Sahada Örnek Vereyim Porto'da Benfica Derbisi'nde Gol'de Hata Yaptı Ama Net Gollük 4 Tane Net Pas Attı Yanında Da 2 Tane Güzel Kornerden Orta Kesti.Genelde Bu Paslar Golle Sonuçlanırsa Hataları O Kadar Göze Batmaz Ki Hata Yapmasa Real Madrid'de Falan Oynardı Çobanspor :D

Linç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Cicaldau sonrası haklı bir korku ama benim izlediğim Sergio takımının lideriydi, buraya da çok motive geldi. Sanmıyorum etliye sütlüye karışmayacağını.

Sneijder'in çok güzel bir sözü vardır, kan kokusunu aldık diye, takım kan kokusunu almalı yani şampiyon olabileceklerine inanmalılar işte o noktda herkes elinden geleni yapmaya başlar. Geçen sene bundan çok uzaktık.

Şu aptal muhabirlerin transfer haber ve yorumları üzerinden Okan Hoca'ya sallamasak mı? Aldırttığı adamlar:
Abdül
Kazım
Sergio
Seferovic
Dübür
Torreira(doğruysa).

Keşke bittiğinde öğrenseydik. Heyecandan duramıyoruz. Korkuyoruzda bir yandan olmaz diye. Ama bekliyoruz Torreira'yı Havaalanında karşılamak için sabırsızlanıyoruz.

Kasımpaşa maçında çok beğendim ben, en ideal kadroyla biraz daha kondisyonu arttıkça oynayacak bu adam.

Bizimkiler istese evander’i alırdı
Tahmin ediyorum orda başka bir düşünce var,berkay değilde başka yabancı bir oyuncuyu kovalıyorlar gibime geldi

Bence Evander’in sakatlığından dolayı parayı şu an oynamaya hazır olan oyuncuya harcamayı uygun görmüş olabilirler. Evander şu an da gelse oynayamayacak görünen o biraz daha beklemek bir kayıp olmayacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa maçı miydi tam hatırlamıyorum 2 golden önce de hızlıca topuk pası yapmıştı.. Bu şekilde çabuk düşünüp oynaması hoşuma gidiyor bizim takımda uzun süredir göremediğimiz bir tarz ama en azından orta sahada daha efektif olmasını beklerdim play makerlik işine henüz giremedi..
Sergioya takımın anahtarını verdik en önemli oyuncumuz çünkü alıp ilk onu koyduk takımı onun üstüne kuruyoruz. Çok değerli bir oyuncu inşallah çok da faydalı olacaktır ama bu adam duran top ve şut dışında takımların kilidini bireysel olarak açabilecek biri değil dribblingi yok çünkü etrafını iyi donatirsan çarkın ana dişlisi olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergioya takımın anahtarını verdik en önemli oyuncumuz çünkü alıp ilk onu koyduk takımı onun üstüne kuruyoruz. Çok değerli bir oyuncu inşallah çok da faydalı olacaktır ama bu adam duran top ve şut dışında takımların kilidini bireysel olarak açabilecek biri değil dribblingi yok çünkü etrafını iyi donatirsan çarkın ana dişlisi olur

Sergio duran toptan Berkan Kutlu'ya bile gol attırıyordu nerdeyse sezon içerisinde Abdülkerim Bardakçı ile Sergio ikilisinin duran top organizasyonları çok etkili olacaktır... Yanında ayağı düzgün top yapan adamlarla daha da etkin olacaktır...

Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınması Gerek Çobanspor :D Sahada Rahat Oynayan Biri Sahada Örnek Vereyim Porto'da Benfica Derbisi'nde Gol'de Hata Yaptı Ama Net Gollük 4 Tane Net Pas Attı Yanında Da 2 Tane Güzel Kornerden Orta Kesti.Genelde Bu Paslar Golle Sonuçlanırsa Hataları O Kadar Göze Batmaz Ki Hata Yapmasa Real Madrid'de Falan Oynardı Çobanspor :D

Yanında 2 tane sağlam adam olsa Berkan da bambaşka olur ..
Orta saha liderliği yapacak adam bunu az buçuk belli ederdi belki de oyuncunun karakterinde hiç yoktu bunlar benimki hatalı bir beklenti de olabilir..

Oliveira açısından da zor bir hazırlık dönemi oldu. Pellegrini,Mkhitaryan,Zaniolo,Uribe,Vitinha gibi oyuncularla oynamışsın geçen sezon, Tammy Abraham,Taremi gibi forvetlere pozisyon hazırlamışsın. Bir geliyorsun arkanda Taylan-Berkan, ileriye bakıyorsun kıçını kaldıramayan Gomis, random sahada dolaşan Mohamed falan. Hele bi transferler bitsin, adam gözünü kaldırdığında pas vermeye değer oyuncular görsün. O zaman faydalı olur Oliveira.

Yanında 2 tane sağlam adam olsa Berkan da bambaşka olur ..
Orta saha liderliği yapacak adam bunu az buçuk belli ederdi belki de oyuncunun karakterinde hiç yoktu bunlar benimki hatalı bir beklenti de olabilir..
Ama Berkan Bu Kadar Gole Katkı Sağlayamaz Çobanspor.Sergio Oliveira Net Takımı Şampiyon Yapar Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınırsa Bence.Berkan'da 1 Kere Liderlik Özelliği Yok..

Sergio duran toptan Berkan Kutlu'ya bile gol attırıyordu nerdeyse sezon içerisinde Abdülkerim Bardakçı ile Sergio ikilisinin duran top organizasyonları çok etkili olacaktır... Yanında ayağı düzgün top yapan adamlarla daha da etkin olacaktır...
Berkana gol attıran ilk oyuncuya plaket veririm çünkü imkansızı başarmış olur Sergio ağzına orta açtı vuramadi düzgün anca çarptırıp attırır ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt