Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tahmin üzerine yapılmış bir haber. Almaları lazım. Okan hoca o kadar mantıksız değildir.Akbaba'ya güvenip 10 no alınmazsa bir çuval incir berbat olur.
Arsenal tayfa transferlerimizi takip ediyor Lucas'ı alacak mıyız diye
Sabir edebilirlerdi bir sekilde dogru fakat Artetanin ve Edunun gorusunde bu oyuncular kadroyu bozuyor. Mesut Ozil olayi bunun en iyi ornegi. Bu yuzden kayiplari yasamaktan cok buyuk sorun etmiyorlar. Bu oyunculardan en son bu sene kurtulmak istiyorlar. Seneye Arsenalden buyuk bir satis gorebiliriz eger CHL olmazsa ama bu sene degil, bu sene curuk elmalardan kurtuluyorlar.
Orta sahaya adam bakiyorlar simdilik Xhaka. Pre Season da iyi de oynadi. Sanirim Arteta ona guveniyor. Hata mi ediyor bilemiyorum. Tielemanns soylentileri var. Yoksa kadro tamam bence.
Bizim bi çuval verdiğimizi millet 2 çuval da verdi ama hep şikayet hep şikayetyerim onun homesickini. çuvalla para vereceğiz davara
Saha ici liderligi Ødegaard ve Xhaka. White ve Gabriel de var. Bunlara guveniyor Arteta.Tielemans olabilir ama saha içi liderliği ele alabilir mi bilmiyorum ? Martinelli performansı yükseldi biraz çaylak yıllarında premier lig için ama esas vurgunu bundan yapar bence.
Geçen sezon gibi başlarsa Arteta'yı topun içine koyup okyanusa fırlatırlarSaha ici liderligi Ødegaard ve Xhaka. White ve Gabriel de var. Bunlara guveniyor Arteta.
Pre Season hakkinda dusuncelerin?Geçen sezon gibi başlarsa Arteta'yı topun içine koyup okyanusa fırlatırlar
Hatta bence Evander de olmayacak bu 10 no. Daha golcü, daha kıvrak, çalım atan bir oyuncu bekliyorum. Olmazsa orta saha yavan olur hücum anlamında.Bence tahmin üzerine yapılmış bir haber. Almaları lazım. Okan hoca o kadar mantıksız değildir.
Daha az puan kaybı yaşar bence bu sezon geçen seneye göre ama kadro Tottenham'ın altında kalacak kadar kötü değil bence. Ama bu seneki fikstürü geçen sene olduğu gibi korkunç değil sanırım Chelsea ve City maçları üst üste özgüvenini kırdı takımınPre Season hakkinda dusuncelerin?
Bu sezon daha hazirlar gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 Numara Lemina Olsa Daha Da Güzel Bi Kadro Olur--
-
-
-
-
-
-
-
![]()