Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

massive club
bb-baby.gif

Sabir edebilirlerdi bir sekilde dogru fakat Artetanin ve Edunun gorusunde bu oyuncular kadroyu bozuyor. Mesut Ozil olayi bunun en iyi ornegi. Bu yuzden kayiplari yasamaktan cok buyuk sorun etmiyorlar. Bu oyunculardan en son bu sene kurtulmak istiyorlar. Seneye Arsenalden buyuk bir satis gorebiliriz eger CHL olmazsa ama bu sene degil, bu sene curuk elmalardan kurtuluyorlar.

Orta sahaya adam bakiyorlar simdilik Xhaka. Pre Season da iyi de oynadi. Sanirim Arteta ona guveniyor. Hata mi ediyor bilemiyorum. Tielemanns soylentileri var. Yoksa kadro tamam bence.

Tielemans olabilir ama saha içi liderliği ele alabilir mi bilmiyorum ? Martinelli performansı yükseldi biraz çaylak yıllarında premier lig için ama esas vurgunu bundan yapar bence.

Tielemans olabilir ama saha içi liderliği ele alabilir mi bilmiyorum ? Martinelli performansı yükseldi biraz çaylak yıllarında premier lig için ama esas vurgunu bundan yapar bence.
Saha ici liderligi Ødegaard ve Xhaka. White ve Gabriel de var. Bunlara guveniyor Arteta.

İngiliz taraftarlar nereyi kaynak alıyor bilmiyorum ama çok fazla veda twiti atan var

evet dunku akicilik yok torreira kap ne zaman gelir twitter yabanci medyayi bir kolacan edelim

Arsenal’de Jesus gibi premier ligde çok iyi performans göstermiş adamı iyi kaptı.

Pre Season hakkinda dusuncelerin?

Bu sezon daha hazirlar gibi
Daha az puan kaybı yaşar bence bu sezon geçen seneye göre ama kadro Tottenham'ın altında kalacak kadar kötü değil bence. Ama bu seneki fikstürü geçen sene olduğu gibi korkunç değil sanırım Chelsea ve City maçları üst üste özgüvenini kırdı takımın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt