Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.499
- 5.105
- 373
griliş konusunu açıklıyor güzel bir şekilde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baba midsöyü zaten aldık.bugun,yarın gelecek.kendisi de dedi.kastettiği midsö olsa aradıgımız 6 numara profili diye,detaylandırarak anlatmaz3-4 kişilik a listteymiş. 6nr bilmecesi çözüldü serg.![]()
olumsuzluğa son verelim üstat. 6 no da alınacak ayrıyetten3-4 kişilik a listteymiş. 6nr bilmecesi çözüldü serg.![]()
Ben de öyle anladım,Mitso zaten gelecek (ön elemede sakatlanamzsa) ön liberoya adam yiyen ünlü bir zenci olacak.midsö oyun kuramaz reis,o kadar ısıramaz da.zenci bir profil var orda.ndombele olabilir
Evander de AL'de ilk 11'e girmedi mi? Boktan lig dedigin Danimarka'da Copanhagen'i bizim ligde gececek takim yok. Gecse bile zorlana zorlana gecer.Evander'in o boktan ligde attığı 7 gol ile bu adamın Brezilya liginde attığı 10 golü aynı şekilde değerlendirmek doğru değil. Cica bize geldiğinde ligde 9 gol atmış ki Cica 10 numara değildi. Bizdeki halini anlatmama gerek yok sanırım.
Brezilya Ligi sert ve temaslı bir lig. Arjantin ligine benziyor bu konuda.
Elbette videolardan oyuncu hakkında kesin yargılara varılmaz ama fikir edinebilir. Ben Veiga'ya bakınca senede 10 gol 10 asistini garanti görüyorum. Aynı şeyi Stanciu için de demiştim. Bu ligde şut atmasını bilen 10 numaralar her zaman iş yapar. Pelkas, Bakasetas, Talisca, Guilyano gibi örnekler var. Şaşmıyor.
Hocanın evanderi veto edip berkay ı istediği söylentileri var twitter da.
Allah aşkına biri şaka desin
o sezon kadro ve futbol gayet iyidi covid olmasaydi muhtemelen sampiyonduk
2 gol atmayi bilseydik denizliye 2021'de de sampiyonduk.
Mektebe de götür reyis enerjisini atar çocukAbdülkerim Bardakçı:
"Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için."
(TRT Spor)
olumsuzluğa son verelim üstat. 6 no da alınacak ayrıyetten
katiliyorum2020'de 2. yarı iyiydik, ilk yarı berbattık. covid olmasa bence de şampiyonduk ama covid de sadece bize gelmedi.
2021'de iş kağıt üzerinde 2 gole kalmadan çoktan bitmeliydi, öyle bir kadroydu.
her 2 sezonda da sezon başı taraftara şirin görünme transferleri, sezon ortasında da güçlenme transferleri yaptık da ilerledik. 2 sezonda da kadro tek başına şampiyonluk alamadı.
Ki ben geçen seneki politikamızı da mantıklı buluyordum. Gözlemler yanlış yapıldı, adaletsiz forma dağıtıldı ve sahada ezik futbol oynandı bu durumlara düştük. Yoksa çok mantıksız değildi gençleşme politikası.
baba midsöyü zaten aldık.bugun,yarın gelecek.kendisi de dedi.kastettiği midsö olsa aradıgımız 6 numara profili diye,detaylandırarak anlatmaz
Abdülkerim Bardakçı:
"Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için."
(TRT Spor)