Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Bey youtube konusunda sonuna kadar haklı oradan izleyip futbolcuyu biliyor havalarına girenler var.

Evander'in o boktan ligde attığı 7 gol ile bu adamın Brezilya liginde attığı 10 golü aynı şekilde değerlendirmek doğru değil. Cica bize geldiğinde ligde 9 gol atmış ki Cica 10 numara değildi. Bizdeki halini anlatmama gerek yok sanırım.
Brezilya Ligi sert ve temaslı bir lig. Arjantin ligine benziyor bu konuda.
Elbette videolardan oyuncu hakkında kesin yargılara varılmaz ama fikir edinebilir. Ben Veiga'ya bakınca senede 10 gol 10 asistini garanti görüyorum. Aynı şeyi Stanciu için de demiştim. Bu ligde şut atmasını bilen 10 numaralar her zaman iş yapar. Pelkas, Bakasetas, Talisca, Guilyano gibi örnekler var. Şaşmıyor.
Evander de AL'de ilk 11'e girmedi mi? Boktan lig dedigin Danimarka'da Copanhagen'i bizim ligde gececek takim yok. Gecse bile zorlana zorlana gecer.
Cift haneli bonservisi kesinlikle hak etmiyor.

Galatasarayda transfer bitmez açıklaması geldi mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yıldız futbolcunun gelmesi neden çok zor cevabı vermiş işte 13.olmussunuz diyorlarmış her isme burun kıvırmamak lazım o yüzden midjso koşan basan mücadeleci bir isim iş yapar illa ki zamanında saidouyu da kimse beğenmezdi sonra şampiyon yapmıştı bizi

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o sezon kadro ve futbol gayet iyidi covid olmasaydi muhtemelen sampiyonduk
2 gol atmayi bilseydik denizliye 2021'de de sampiyonduk.

2020'de 2. yarı iyiydik, ilk yarı berbattık. covid olmasa bence de şampiyonduk ama covid de sadece bize gelmedi.
2021'de iş kağıt üzerinde 2 gole kalmadan çoktan bitmeliydi, öyle bir kadroydu.

her 2 sezonda da sezon başı taraftara şirin görünme transferleri, sezon ortasında da güçlenme transferleri yaptık da ilerledik. 2 sezonda da kadro tek başına şampiyonluk alamadı.

Ki ben geçen seneki politikamızı da mantıklı buluyordum. Gözlemler yanlış yapıldı, adaletsiz forma dağıtıldı ve sahada ezik futbol oynandı bu durumlara düştük. Yoksa çok mantıksız değildi gençleşme politikası.

olumsuzluğa son verelim üstat. 6 no da alınacak ayrıyetten

niye olumsuzluk olsun olumsuzluk diğil ki
6 - mitşö - sergio olursa kısır 1 şey olur
mitşö rotasyona alınıyor demek tek kelime ile saçmalık olur
bence 6 alınmaz. 10 yahut 2. forvet alınır. imho. hoca a liste yazmış herifi yedek diye almıyodur herholt.

2020'de 2. yarı iyiydik, ilk yarı berbattık. covid olmasa bence de şampiyonduk ama covid de sadece bize gelmedi.
2021'de iş kağıt üzerinde 2 gole kalmadan çoktan bitmeliydi, öyle bir kadroydu.

her 2 sezonda da sezon başı taraftara şirin görünme transferleri, sezon ortasında da güçlenme transferleri yaptık da ilerledik. 2 sezonda da kadro tek başına şampiyonluk alamadı.

Ki ben geçen seneki politikamızı da mantıklı buluyordum. Gözlemler yanlış yapıldı, adaletsiz forma dağıtıldı ve sahada ezik futbol oynandı bu durumlara düştük. Yoksa çok mantıksız değildi gençleşme politikası.
katiliyorum
ve evet kovid herkesi etkiledi fakat iyi gittigimiz bir donemi bozdu covid maalesef. onun icin dedim

baba midsöyü zaten aldık.bugun,yarın gelecek.kendisi de dedi.kastettiği midsö olsa aradıgımız 6 numara profili diye,detaylandırarak anlatmaz

nie anlatmasın 6 numarayı sordular herif de dedi böyle topçu arıoduk diye ama mitşö bitmeden bitti diye konuşmaması #normıl.

Arada Terim 'e de dokundurma var,bir sürü pozisyona 10 tane adam alınmış, hiçbiri istenilen adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt