Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu herifi BJK istiyo diyola , ligin bugu bizim çökmemiz lazım esas.

Glen Kamara’yı kim iddia etti ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alakasız şeyler söylüonuz bi kere kimse transferler hazır demedi, adam da yaklaşık 15 dk önce 6 nr konusunda net konuştu mitşö istenen 3-4 adamdan biriydi klübü vermedi dedi arada envai çeşit adamla görüşüp sonunda mitşöye dönmüşler işte. evander için de pazarlık sürüo anlaşılan. adam daha ne desin. hem bunlarla hem de gayrımenkuller ile uğraşıor dün dinlediyseniz o hususlara baya hazırlıklı. imparator erden timur diyin ve de sükunete bürünün
Sana katilmiyorum Hayri reis. Cünkü püf nokta Erdemin bugün yaptigi aciklamalar degil. Bana göre püf nokta Bu takimin Antalya maçina büyük ihtimalle Taylan Cicaldau veya Berkan ile 6 numarada çikmasi. Bu kadronun en acil sekilde transfer gerektigi pozisyonu dolduramadilar. TVnin karsisina cikip bahane üretmekten baska bisey degil bunlarin yaptigi. 3 puan veya Ilk maç deyip gecmeyelim de cünkü Bu takim bir Sene önce tek bir golden sampiyonluk kaçirdi. Senin takimin 13. bitirmis sezonu küme düsmekten kurtulmus ama Sen hala 3 assaga 5 yukari pazarlik pesindesin. Bir hafta kaldi ligin baslamasina. Emegi geçenlere tsk ediyorum

Yıldız futbolcunun gelmesi neden çok zor cevabı vermiş işte 13.olmussunuz diyorlarmış her isme burun kıvırmamak lazım o yüzden midjso koşan basan mücadeleci bir isim iş yapar illa ki zamanında saidouyu da kimse beğenmezdi sonra şampiyon yapmıştı bizi

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar cevaben bizimkiler diyemiyormu 13 olmuşuz diye her sene 13 te olacağımız anlamına gelmiyor.açıp baksınlar kaç şampiyonluğu var takımın avrupada hangi kimlikte diye.hiç mi arayıp gs yi soracağı oyuncular hocalar yok.seferoviç sergio felan bilmiyormuydu 13. Olduğumuzu.bana teklif gelse araştırırım kulübü mesela.ve hangi oyuncular takıma katıldı bu transfer sezonunda.bakarım sergio gelmiş dubois gelmiş seferoviç gelmiş,kalesinde muslera var İngiltereden pva var sol bekte.bana geliyorlar demek ki güçlü bi kadro kurmaya ve avrupada bi hedef tutturma çabaları var.ayrıca kulüp uefada nağmalup lider çıkmış oyuncularının bazılarına piyasa yaptırmış.13. Olmuşssa sorun derin bi kadro kurulmamasından ve hakemlerin kötü yönetiminden olmuş diye anlatırsın yani.türkiyeden seni isteyen kulüp ts karga felan değilki ,5-10 yılda bir başarı kazanmışta senin kafanda soru işareti olsun.10 senede 5-6 lig süper kupa tr kupası avrupada ,cl de çeyrek finaller gören başarı sürekliliğü olan bi takım seni bünyesine katmak istiyor,sana teklif yapmışssa demek ki hedefi 13. Olmak değil yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ayrıyetten 6 alınmayacaksa(ben alınır diye dusunuyorum) cidden bari düzgün bir 10/oos alın. evander mevander olmaz aga. taraftarın şişirdiği balona milyonlar gömeceğiz. üzücü
Okadar balon oldugunu sanmiyorum sami. Dün bi yorum okudum mydlandlilar takimin vazgecilmezi diye görüyorlar ve bayada söz sahibiymis orada.

Benim anlamadığım şu; Galatasarayın parasını sokağa atamayız gibi falan bişiler diyorlar paso. Hem başkan hem erden. Peki Muhammedi satarken neden sadece 250 bin Euro aldınız? Madem bu kadar para konusunda hassasınız 250 bin Euro ya neden ok verip Galatasaraya az para kazandırdınız. Aynı şey Marcao içinde geçerli.
Takım 13'ncü olmuş adamın hangi başarısı var ki para konusunda isteyen kulüpleri ikna edeceksin 4 m dolara aldığın oyuncuyu hiçbir başarısı yokken 10 m euro istemek bana normal gelmiyor potansiyeli olabilir ama geldiğinden beri istikrarsız bir performansı vardı üstüne 6 pas üzerinden bile gol kaçırıyordu sadece sert şut çekiyor diye adamlar 2-3 m euro kira parası 10 m euro bonservis verecek değil. Marcao kendi gitmek için elinden geleni yaptı kulübü şikayet etmekle tehdit etti.

burda ilk 11 e net ortasaha lazım derken,bütün yük sezon boyunca midsöye binmesin diye yazıyoruz.orda lider ruhlu,kalitesi net biri şart.midsö sakatlansa yapragı yeriz,afedersiniz.midsöye parayı verdiysek verdik,yedekte de kalite isimler olmalı.para işi yönetimin

Önce ilk 11'i kuralımda yedeklere rotasyona sonra sıra gelir. Senelerdir yedeğe adam alıyoruz ilk 11 oynayacak adam kalmadı.

Bossmanspor kim erden timurun açıklamalarını saatler önce flood şeklinde yazmış

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aceleyle getirdikleri vasat oyuncularla tüm sezonun içine etmelerinin yerine bir kaç hafta daha geç gelip tüm sezonu kurtaracak iyi oyuncuları getirmelerini tercih ederim şahsen. Gönül isterki hem iyi oyuncular gelsin hem de erken gelsin ama beceremiyorlar belli ki okadarını.

Hanimla biraz kavga ettim hemen GSC yasağı getirdi. Hayatimin en zor gunleriydi. Şimdi istedigi herseyi yapıyorum ve evde huzurluyuz. Gunluk yarim saat foruma girme musadesi kopardim

Evlilikten çok hapishaneye benziyor bu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Takım 13'ncü olmuş adamın hangi başarısı var ki para konusunda isteyen kulüpleri ikna edeceksin 4 m dolara aldığın oyuncuyu hiçbir başarısı yokken 10 m euro istemek bana normal gelmiyor potansiyeli olabilir ama geldiğinden beri istikrarsız bir performansı vardı üstüne 6 pas üzerinden bile gol kaçırıyordu sadece sert şut çekiyor diye adamlar 2-3 m euro kira parası 10 m euro bonservis verecek değil. Marcao kendi gitmek için elinden geleni yaptı kulübü şikayet etmekle tehdit etti.
bende kiralama ücreti olarak 2-3 milyon euro demedim. ama 250 bin euroda etmez be renktaş. tff 1. ligden oyuncu alsan daha çok kiralama ücreti verirsin. Hayır alırken yaptıkları pazarlıkları neden satarken yapmıyorlar. Madem bu kadar suyunu çıkarmaya meraklsınız satarkende böyle olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt