Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.223
- 47.687
- 2.968
sağol Naci
Dünkü maçtan bahsetmiş. Daha önceden anlaşılmasına rağmen Tuzla ile karşılaşmak için Hollanda'dan oraya uçtu ve maçta oynadı. ANK öğrensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol Naci
Sana katilmiyorum Hayri reis. Cünkü püf nokta Erdemin bugün yaptigi aciklamalar degil. Bana göre püf nokta Bu takimin Antalya maçina büyük ihtimalle Taylan Cicaldau veya Berkan ile 6 numarada çikmasi. Bu kadronun en acil sekilde transfer gerektigi pozisyonu dolduramadilar. TVnin karsisina cikip bahane üretmekten baska bisey degil bunlarin yaptigi. 3 puan veya Ilk maç deyip gecmeyelim de cünkü Bu takim bir Sene önce tek bir golden sampiyonluk kaçirdi. Senin takimin 13. bitirmis sezonu küme düsmekten kurtulmus ama Sen hala 3 assaga 5 yukari pazarlik pesindesin. Bir hafta kaldi ligin baslamasina. Emegi geçenlere tsk ediyorumalakasız şeyler söylüonuz bi kere kimse transferler hazır demedi, adam da yaklaşık 15 dk önce 6 nr konusunda net konuştu mitşö istenen 3-4 adamdan biriydi klübü vermedi dedi arada envai çeşit adamla görüşüp sonunda mitşöye dönmüşler işte. evander için de pazarlık sürüo anlaşılan. adam daha ne desin. hem bunlarla hem de gayrımenkuller ile uğraşıor dün dinlediyseniz o hususlara baya hazırlıklı. imparator erden timur diyin ve de sükunete bürünün
Twitterde bi kaç aramada everton ve brighton tarafından istenen oyuncular 3 kişi çıkıyorbu da nereden çıktı
6'dan ziyade,oyun da kuran bi ortasaha gelecekŞimdi Mitço dışında 6 -10 ve santrfor gelecek doğru mu anladım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıldız futbolcunun gelmesi neden çok zor cevabı vermiş işte 13.olmussunuz diyorlarmış her isme burun kıvırmamak lazım o yüzden midjso koşan basan mücadeleci bir isim iş yapar illa ki zamanında saidouyu da kimse beğenmezdi sonra şampiyon yapmıştı bizi
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okadar balon oldugunu sanmiyorum sami. Dün bi yorum okudum mydlandlilar takimin vazgecilmezi diye görüyorlar ve bayada söz sahibiymis orada.ayrıyetten 6 alınmayacaksa(ben alınır diye dusunuyorum) cidden bari düzgün bir 10/oos alın. evander mevander olmaz aga. taraftarın şişirdiği balona milyonlar gömeceğiz. üzücü
Üff MavididiTwitterde bi kaç aramada everton ve brighton tarafından istenen oyuncular 3 kişi çıkıyor
Griliç ( malum)
Glen Karama - daha önce adı geçmişti
Stephy Mavdidi ( montpellier)
Takım 13'ncü olmuş adamın hangi başarısı var ki para konusunda isteyen kulüpleri ikna edeceksin 4 m dolara aldığın oyuncuyu hiçbir başarısı yokken 10 m euro istemek bana normal gelmiyor potansiyeli olabilir ama geldiğinden beri istikrarsız bir performansı vardı üstüne 6 pas üzerinden bile gol kaçırıyordu sadece sert şut çekiyor diye adamlar 2-3 m euro kira parası 10 m euro bonservis verecek değil. Marcao kendi gitmek için elinden geleni yaptı kulübü şikayet etmekle tehdit etti.Benim anlamadığım şu; Galatasarayın parasını sokağa atamayız gibi falan bişiler diyorlar paso. Hem başkan hem erden. Peki Muhammedi satarken neden sadece 250 bin Euro aldınız? Madem bu kadar para konusunda hassasınız 250 bin Euro ya neden ok verip Galatasaraya az para kazandırdınız. Aynı şey Marcao içinde geçerli.
burda ilk 11 e net ortasaha lazım derken,bütün yük sezon boyunca midsöye binmesin diye yazıyoruz.orda lider ruhlu,kalitesi net biri şart.midsö sakatlansa yapragı yeriz,afedersiniz.midsöye parayı verdiysek verdik,yedekte de kalite isimler olmalı.para işi yönetimin
o dönem 3 yabancı hakkı var gerisi türktü tekrar tamamen yabancı yasaklanırsa bu tarz yetenekler çıkacaktır
Çıksa ne olacak, Her biri için yabancı oyunculardan fazla para isterler.o dönem 3 yabancı hakkı var gerisi türktü tekrar tamamen yabancı yasaklanırsa bu tarz yetenekler çıkacaktır
Hanimla biraz kavga ettim hemen GSC yasağı getirdi. Hayatimin en zor gunleriydi. Şimdi istedigi herseyi yapıyorum ve evde huzurluyuz. Gunluk yarim saat foruma girme musadesi kopardim
bende kiralama ücreti olarak 2-3 milyon euro demedim. ama 250 bin euroda etmez be renktaş. tff 1. ligden oyuncu alsan daha çok kiralama ücreti verirsin. Hayır alırken yaptıkları pazarlıkları neden satarken yapmıyorlar. Madem bu kadar suyunu çıkarmaya meraklsınız satarkende böyle olunTakım 13'ncü olmuş adamın hangi başarısı var ki para konusunda isteyen kulüpleri ikna edeceksin 4 m dolara aldığın oyuncuyu hiçbir başarısı yokken 10 m euro istemek bana normal gelmiyor potansiyeli olabilir ama geldiğinden beri istikrarsız bir performansı vardı üstüne 6 pas üzerinden bile gol kaçırıyordu sadece sert şut çekiyor diye adamlar 2-3 m euro kira parası 10 m euro bonservis verecek değil. Marcao kendi gitmek için elinden geleni yaptı kulübü şikayet etmekle tehdit etti.