Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genc oyuncunun sans bulduğunda patlama yapacağı fikri nerden geliyor beyler ben orayı kaçırıyorum sürekli.

Bu şansı bulabilmesi için cok cok iyi olmasi lazim genc yasinda ki anca denensin. Antreman performansı sıradan olan, hocanın basit maclarda bile düşünmediği arkadaşlar için neden sürekli sans talep ediliyor onu anlamadım.

Top oynayacak GS ye hizmet etmek isteyen adam gider kiralık bir kulüp ayarlar oynar zaten
Alt yapida hic mi potansiyelli oyuncu yok yani?

Kartal kayrayi kullanir bjk herhal.demir ege var,ama kötü sakatlanmıştı.iyilesmesine daha var galiba.8 numarada necati var,onu cikarabilirler piyasaya.yine 6 numarada berkay kenctemur var ama kampa alinmamisti.yeni sezonda onu kullanabilirler yine

bu çocuk baya hype yapmamış mıydı geçen sezon? gol atıp ağlamıştı falan gundem olmustu. chelsea bırakıyor mu cidden
3'lü stoper oynadıkları için forma şansı bulan bir isimdi. Ben de şaşırdım. TS medyası genelde doğru bilgiler veriyor. Oyuncu tarafı kaldı diyorlar.

asıl seninki münasebetsizlik
neden hakaret olsun
Sen gurbo terörü diye bir sey duydun mu yab, alamanci arkadaşların tw videoları yüzünden cringe overdose oluyoruz günlük.

Adam 35 senedir Avrupa'da 5 bin kisinin izlediği maçta Gs maçında meşale yakıp yaka paça dışarı atılıyor. Bu arkadaslar ile bir ilişkim olduğunun düşünülmesi zoruma gider.

Tabi ülkemizden son dönemde pırıl pırıl insanlar da gittiler, onlar da artık gurbetçi. Kimleri kastettiğim az cok anlaşılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt