- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Arasdirmani oneririm
bakıom rtaş şuan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arasdirmani oneririm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne münasebet, hakaret sayarımsen gurbo musun
Bunu kabul ediyor mu TS cidden.
asıl seninki münasebetsizlikNe münasebet, hakaret sayarım
Giderse modriç olurHamza akman o driplinglerlen 4 milyona gitse dursun ozbeki asarız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hamza var bizdeEmirhan bu kadar iyiyse biz neden almıyoruz? Bu paraları Berkan’a çüküldau’ya vermiş kulübüz ona da veririz
neyi bilmiyorsun?
Alt yapida hic mi potansiyelli oyuncu yok yani?Genc oyuncunun sans bulduğunda patlama yapacağı fikri nerden geliyor beyler ben orayı kaçırıyorum sürekli.
Bu şansı bulabilmesi için cok cok iyi olmasi lazim genc yasinda ki anca denensin. Antreman performansı sıradan olan, hocanın basit maclarda bile düşünmediği arkadaşlar için neden sürekli sans talep ediliyor onu anlamadım.
Top oynayacak GS ye hizmet etmek isteyen adam gider kiralık bir kulüp ayarlar oynar zaten
3'lü stoper oynadıkları için forma şansı bulan bir isimdi. Ben de şaşırdım. TS medyası genelde doğru bilgiler veriyor. Oyuncu tarafı kaldı diyorlar.bu çocuk baya hype yapmamış mıydı geçen sezon? gol atıp ağlamıştı falan gundem olmustu. chelsea bırakıyor mu cidden
Temposu var,bende ardanin önünde görüyorumEmirhan'ı Arda'nın önünde görüyorum şahsen oyun içi devamlılığı daha yüksek ucuza kaptırmışlar.
Zamaninda yolladiklari altyapi kalecisini geri almamislar miydi. Guya iyi yedek olsun falan diyeydi
Oynatalım öyleyse yedek kulübesinde çürümesinhamza var bizde
Sen gurbo terörü diye bir sey duydun mu yab, alamanci arkadaşların tw videoları yüzünden cringe overdose oluyoruz günlük.asıl seninki münasebetsizlik
neden hakaret olsun
Evet.Besiktas salak mi? Cocukla daha gecen ay sözlesme imzaladilar. 4,5 milyon serbest kalma maddesi koyarmi insan? Yapiyorsan 15 falan yap.