- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
berkay ?okan hoca maçtan sonra cıkıp miçoyu da berkayı da ben istedim ben tercih ettim dese ne diyeceksiniz. biraz sakin yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkay ?okan hoca maçtan sonra cıkıp miçoyu da berkayı da ben istedim ben tercih ettim dese ne diyeceksiniz. biraz sakin yav.
ligi yalar ytar iyi hamle
Transfer yapmak istemiyolar ya da komisyon transferlerin önüne gectiHocayı taraftarın önüne atıyolar
Mitsö' yü Okan hocanın istediği net. Kendisi söyledi zaten istediğimiz- ilgilendiğimiz bir oyuncu diye. Hazır oyuncu istediğini kendisi söyledi Diawara'nın veto yemesi de doğru ki veto etmektede haklı. Bakayokp falan ise zaten biz anlaşamadığımız isimdir. Evander de veto etmiş gibi yazıyor herkeste veto ettiği yok, muhtemelen sakatlık nedeniyle sağlık raporları- ne zaman döneceği gibi konular araştırılıyor ve ona göre eğer ciddi sakatlık yoksa gelecektir.okan hoca maçtan sonra cıkıp miçoyu da berkayı da ben istedim ben tercih ettim dese ne diyeceksiniz. biraz sakin yav.
Kaynak kim reis samiyen habermiArkadaşlar an itibariyle yönetimin gözünde Veiga > Evander
evander nasıl veto meto ya kaç kere istiyor bekliyor haberr yaptılar abv versin ilgi budalası şerefsiz prrimci köpeklerin. bunlara para atanlar daha gerizekalı zatenMitsö' yü Okan hocanın istediği net. Kendisi söyledi zaten istediğimiz- ilgilendiğimiz bir oyuncu diye. Hazır oyuncu istediğini kendisi söyledi Diawara'nın veto yemesi de doğru ki veto etmektede haklı. Bakayokp falan ise zaten biz anlaşamadığımız isimdir. Evander de veto etmiş gibi yazıyor herkeste veto ettiği yok, muhtemelen sakatlık nedeniyle sağlık raporları- ne zaman döneceği gibi konular araştırılıyor ve ona göre eğer ciddi sakatlık yoksa gelecektir.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bide bunlar tokatlıyo mu bunlarıFenerbahçe
Slovacko
Fener yine fikstürü olmayan bir ligin takımını bulmuş elemek için
Veiga olmaz çift haneli rakam istiyorlar. Sakatlık sorunu ciddi değilde 1 haftalık falan bir şeyse Evander gelir.Veiga konusu ciddi mi ? Eğer olursa sevinirim zira bizim takımda uzun süredir ceza sahası çevresinden hiç beklenmedik anda roket gibi şutlar çeken bir sol ayağa hasret kaldık