Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon öncesi ufak izlenimlerim:

- Trabzon geçen seneki son haftalardaki berbat halinden daha kötü,
- Beşiktaş 3'lüden vazgeçmez umarım ismail, elindeki oyunculara göre en alakasız oyun planı, aşırı uyumsuzlar,
- Fenerbahçe, takım o kadar transfer ile ileriye gideceğine geri gitmiş. Alayı vasıfsız oyuncular. Geçen seneden gerideler.

cidden bu takımlara göre derli toplu oynuyoruz orta sahamız olmamasına rağmen.

televolede eski golcümüzün 1999 yazındaki düğününü izliyodum da(ikinci evliliği),ilk evliliğini yaptıgı esra 99 depreminde ölmüş,yalovadaki yazlıklarında,anne ve babasıyla.:cry:süleyman demirel bile devreye girmiş o evlilik için.ama sadece 4 ay evli kalmıslar

FB geçen sene sonundan kötü harbiden. Gerçi anormalde gelmiyor daha sezon başı ve birsuru transfer yapıldı.

Takımların iyi kötü olduğunu konuşmak için erken süre. En az 6 hafta sonra değerlendirmeye açık bence bu konu. Oraya kadar kazalar veyahut patlamalar yaşayanlar olacaktır. Bu tüm sezonu belirleyecek bir detay değildir ama.

GscimbomMobile

okan hoca maçtan sonra cıkıp miçoyu da berkayı da ben istedim ben tercih ettim dese ne diyeceksiniz. biraz sakin yav.
Mitsö' yü Okan hocanın istediği net. Kendisi söyledi zaten istediğimiz- ilgilendiğimiz bir oyuncu diye. Hazır oyuncu istediğini kendisi söyledi Diawara'nın veto yemesi de doğru ki veto etmektede haklı. Bakayokp falan ise zaten biz anlaşamadığımız isimdir. Evander de veto etmiş gibi yazıyor herkeste veto ettiği yok, muhtemelen sakatlık nedeniyle sağlık raporları- ne zaman döneceği gibi konular araştırılıyor ve ona göre eğer ciddi sakatlık yoksa gelecektir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Veiga konusu ciddi mi ? Eğer olursa sevinirim zira bizim takımda uzun süredir ceza sahası çevresinden hiç beklenmedik anda roket gibi şutlar çeken bir sol ayağa hasret kaldık

Okan hocanın haberi olmadan 40-45 gündür transfer görüşmesi yapıyorlar, sonra diyorlarki seç beğen al. Alamadıkları ve alamayacakları oyuncunun ihalesini Okan hocaya bırakıyorlar ha, bizim hoca da saf bunu yicek ha. Yahu 4-5 tane istediği alternatifli isimler vardır, hepsi ile bir noktaya gelinmiştir, hocaya bu seceneklerden hangisini yapalım diye sorcaklardır. Griliş, Veiga, Ali, Evander … vb gibi. Kimsenin gazına gelmeyin arkadaşlar. Halukun dediğinin aynısını Kadir ve S.Rodop ta söyledi. Erden Timur kampa gelmiş teknik heyetle toplantı yapmak için. Normalde gelmicekmiş ama son 2 günde önemli gelişmeler olmuş son noktayı koymak için hocaya sırcaklarmış, tercih dedikleri bu. Hepsi de hocanın istediği isimler. Olay bu kadar basit.

bu oktayın karısı niye intihar etti?o da ilginç,güleç yüzlü bi ablaymış.bir dönem harika pazarı sunan sezer inanoglunun eski güzel karısı da güya silahla kendini vurarak ölmüş.bunlar bi araştırılsa neler cıkar...ne biçim ülke bu yav

Mitsö' yü Okan hocanın istediği net. Kendisi söyledi zaten istediğimiz- ilgilendiğimiz bir oyuncu diye. Hazır oyuncu istediğini kendisi söyledi Diawara'nın veto yemesi de doğru ki veto etmektede haklı. Bakayokp falan ise zaten biz anlaşamadığımız isimdir. Evander de veto etmiş gibi yazıyor herkeste veto ettiği yok, muhtemelen sakatlık nedeniyle sağlık raporları- ne zaman döneceği gibi konular araştırılıyor ve ona göre eğer ciddi sakatlık yoksa gelecektir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evander nasıl veto meto ya kaç kere istiyor bekliyor haberr yaptılar abv versin ilgi budalası şerefsiz prrimci köpeklerin. bunlara para atanlar daha gerizekalı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt