Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 transfer bitiyo he
s-346866029189f3ff1323ac7889d4c97fd694e4a3.gif

Sezona yedek olarak gomisle devam etmek. Bilemiyorum gerçekten. İsmi geçen lyon'lu kanat forvet bir arkadaş vardı. Ben kendisinin gelmesini çok isterdim açıkçası. Seferovic ali akman ve kanat forvetle en azından devre arasına kadar kazasiz belasız giderdik. Sonra devre arasında gerekli görülen mevkilere eksikler tamamlanirdi.

Ali Akman biraz da burada kulübede oturacak demek ki. Sene sonu döner zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amaç belli , idmanlar da ağır. Tudor’u olduğu gibi Okan’ı da yiyecekler. Önce Cenk’i yemeyi denediler (Terim’le arası açık) olmadı şimdi Okan’a geçtiler.

Futbolcular da dahil. Görün bakın Muslera’yı falan oynayacaklar mı doğru düzgün , zaten oynayamıyor da.

Ekli dosyayı görüntüle 170604
Valla Taha biri birini sevmez altını oymaya çalışır, Terim'in yanında derler bu adam. Biri birini sevmez altını oymaya çalışır Terim düşmanı ondan yapıyor derler. Belki hiç bir olay yok yine de fetö ismi nasıl milletin önüne atılıyorsa devamlı, taraftarı ayristirmanin da en kolay yolu Terim'in ismi oldu. Yav demek ki bu kavga edenlerin hiç bir şahsiyeti, kişiliği yok, herkes her iki tarafta gücünü Terim'den alıyor. Olabilir mi böyle bir şey yahu.
Açıkçası çomaklamaktan başka bir sey değil bunlar yine, Terim'e sor o da Bodrum'da keyfine bakıyordur.
Biz de taraftar olarak içimizde Terim üzerinden birbirimize düşmanlığı, ayrışmayı birakmaz isek daha çoook taraftari yönetimlere karşı kullanan, galeyana getirmeyi çalışan insan müsvetteleri çıkacak bu ve bunun gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt