Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim transfer ilk part da gayet iyiydi üç tane star oyuncu alındı ama ikinci partda sıcıp batırdılar yazık olacak, bu kadar keskin kalite dönüşleri yakışmadı.
Grilish, Evander, Harit derken, miçö, berkay ve ali he.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden herkes Baris Alper kiralansin diyor anlamadim. Yunus ve Kerem’in alternatifleri su an Morutan, Kilinc ve Ogulcan. Kanada bir yabanci gelse dahi yeri geldiginde 3 yerli kuralindan dolayi Kilinc ve Ogulcan oynayacak. Kilinc ve Ogulcan mi oynasin ya da Baris Alper mi? Baris Alper’in umit milli takiminda bir cok macini izledim. Uc seye ihtiyaci var, oynamak, ozguven ve sol kanatta sans bulmak. Daha cok iceriye girmeyi tercih eden bir oyuncu.

Neden herkes Baris Alper kiralansin diyor anlamadim. Yunus ve Kerem’in alternatifleri su an Morutan, Kilinc ve Ogulcan. Kanada bir yabanci gelse dahi yeri geldiginde 3 yerli kuralindan dolayi Kilinc ve Ogulcan oynayacak. Kilinc ve Ogulcan mi oynasin ya da Baris Alper mi? Baris Alper’in umit milli takiminda bir cok macini izledim. Uc seye ihtiyaci var, oynamak, ozguven ve sol kanatta sans bulmak. Daha cok iceriye girmeyi tercih eden bir oyuncu.
Beğenmeyince cool oluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt