- 3 Haziran 2015
- 53.963
- 61.991
- 3.963
Umut Bozokbana istedigin A yerli forvet soyler misin
AA degil
AAA degil
Ama A
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut Bozokbana istedigin A yerli forvet soyler misin
AA degil
AAA degil
Ama A
Morten Hjulmand ve Umut bozok ho?Umut Bozok
Bebek yoshi susForumdaki sen ve senin gibi pokemonlar
HoMorten Hjulmand ve Umut bozok ho?
Biz yarro ile sevisiriz de sövüsürüz de karisma Libosh Yarro ile bir olur yoda devrini bile bitiririzKavga var
Oturum iznini agzina sokarim senin akilli olBebek yoshi sus
Evander alinsin hocam genç asist gol bilekBen bu Veiga'dan sogudum.
14 mac 1 gol 3 asist.
Libertatorres kupasinda 6 mac 6 gol iyi ama kiminle oymadigi onemli. Orada sadece 2 ulkenin ligi iyi gibi.
Mesaji yazarken baktim, Venezuela, Paraguay, Bolivya, Ekvador takimlarina 6 mac 6 gol.
2020 2021 31 mac 10 gol 4 asist
2019 2020 26 mac 11 gol 1 asist
Nispeten daha iyi ama benden 7 - 8 milyonluk transfere VETO
Seni Herning sokaklarinda manitam diye gezdirim sen kimsin bana ho diyorsun
Brezilya kupasini filan saymiyorum. Bir onceki mesajimda detail analiz yaptimSon 3 senede 55 gol 15 asist yapmış, daha ne yapsın, ne bekliyorsunuz.
Ki Brezilya Ligi'nde bunu yapmak o kadar da kolay değildir. Herifler birbirlerine bam güm giriyor.
1 ölür 1000 doğarızBiz yarro ile sevisiriz de sövüsürüz de karisma Libosh Yarro ile bir olur yoda devrini bile bitiririz
Bu ne bicim küfür yaw shsjsjsjOturum iznini agzina sokarim senin akilli ol
Portekizce bilmediğin için fazla üzerine düşmemişlerdir.Haris Seferovic: "Türkiye'de başka takımlardan da teklif gelmişti ama isim vermeyeceğim. Şimdi Galatasaray'dayım ve burada olmaktan gurur duyuyorum. Stadımızda yaptığımız maçta da buna benzer bir şey söylemiştim. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü, en çok şampiyonluğu olan, en büyük tarihi olan kulübü. Dolayısıyla gerçekten benim için tek seçenekti. O yüzden seçtim."
Ekli dosyayı görüntüle 170628