Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Gueye'den vazgeçmedi görüşmeler devam ediyor.

(Samiyenhaber)

burda ilk 11 e net ortasaha lazım derken,bütün yük sezon boyunca midsöye binmesin diye yazıyoruz.orda lider ruhlu,kalitesi net biri şart.midsö sakatlansa yapragı yeriz,afedersiniz.midsöye parayı verdiysek verdik,yedekte de kalite isimler olmalı.para işi yönetimin

alakasız şeyler söylüonuz bi kere kimse transferler hazır demedi, adam da yaklaşık 15 dk önce 6 nr konusunda net konuştu mitşö istenen 3-4 adamdan biriydi klübü vermedi dedi arada envai çeşit adamla görüşüp sonunda mitşöye dönmüşler işte. evander için de pazarlık sürüo anlaşılan. adam daha ne desin. hem bunlarla hem de gayrımenkuller ile uğraşıor dün dinlediyseniz o hususlara baya hazırlıklı. imparator erden timur diyin ve de sükunete bürünün

erdende konuşma bozukluğu var sanırım, çok fazla duraksıyor.

ayrıca erden abim söylediğin çoğu şeye tamam fakat lige bu kadroyla girip 2-3 mağlubiyet alınca kimse senin has gsli olduğunu, sorumluluk aldığını umursamaz.

bu taraftar kulübün en büyük efsanesini 2-3 sezon kötü gitti diye yerin dibine sokup çıkardı... seni çiğ çiğ yerler.

Şu çan neymiş ya başımız ağırdı videoda izlerken

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdeni dinlemedim ama burda yazılanlardan ser verip sır vermemek adına konustuğunu anladım.yıldız futbolcularla da görüşyolarmış.fırsat transferleri de mumkun demiş galiba.rakibi ısıran,oyun kuran diye bi vurgu da yapmıs 6 numara için.daha ne olsun.seferovic tarzı forvet demiş bi de

Mitso'yu en azından Antalyaspor deplasmanında sahada olması lazım orayı Berkan ve Taylan olduğunu düşünürsek ilk maç 1 puan iyi der hale geliriz :D

ayrıca erden abim söylediğin çoğu şeye tamam fakat lige bu kadroyla girip 2-3 mağlubiyet alınca kimse senin has gsli olduğunu, sorumluluk aldığını umursamaz.

bu taraftar kulübün en büyük efsanesini 2-3 sezon kötü gitti diye yerin dibine sokup çıkardı... seni çiğ çiğ yerler.

ağzından bi gün yanlış bi şeyler çıkacakta taraftar yiyecekmiş gibi, adam konuşurken ben çekiniyorum şimdi yanlış bir şey der linçlenir diye :D bu tarz açıklamaları başkasına devretseler daha sağlıklı

ayrıca erden abim söylediğin çoğu şeye tamam fakat lige bu kadroyla girip 2-3 mağlubiyet alınca kimse senin gsli olduğunu sorumluluk aldığını umursamaz.

Çok haklı bir yorum bende defalarca bunu yazdım başarısızlık 3 yıldır sirayet etti bize kupa geleneğimizden olduk en kötü sezonlarda bile ztk yı alıyorduk feneri jkyi tokatlayarak. Bu yıl da başarısızlık gelirse ne bu yönetim kalır ne de okan. Seçim yapa yapa kangrene döndük

Şimdi Mitço dışında 6 -10 ve santrfor gelecek doğru mu anladım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadığım şu; Galatasarayın parasını sokağa atamayız gibi falan bişiler diyorlar paso. Hem başkan hem erden. Peki Muhammedi satarken neden sadece 250 bin Euro aldınız? Madem bu kadar para konusunda hassasınız 250 bin Euro ya neden ok verip Galatasaraya az para kazandırdınız. Aynı şey Marcao içinde geçerli.

Elalemin safı biz miyiz, aldığımız oyuncu neden Az Alkmaar için mücadele edecek? Oldu olacak Konferans Ligi grup maçlarında da oynasın müsait olursa devre arası filan bir ara çağırırız takıma
250 bin euroya 100 bin euroya opsiyon koyduğumuzu görünce sacma sapan ne kadar istek varsa kabul eder bunlar diye söylüyordur kulupler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt