Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao transferinin de yaşananları hatırlayalım, Abdurrahim'in yanlışlıkla paylaştığı foto sonrasında oyuncunun geliş süreci 1.5 ay sarkmıştı olay ya Falcao ya istifa olayına gelmişti ve sonunda olan kulübe oldu bir yöneticinin yaptığı yanlış ve taraftarın yaptığı baskı kulübün kasasından paraları uçurdu üstüne kulübün kasasından tonla para uçtu gitti.

Everton dan bahsederken gueye için söyledi. Brighton için grilitsch marsilya ise harit 3 üde farklı oyuncular

Falcao transferinin de yaşananları hatırlayalım, Abdurrahim'in yanlışlıkla paylaştığı foto sonrasında oyuncunun geliş süreci 1.5 ay sarkmıştı olay ya Falcao ya istifa olayına gelmişti ve sonunda olan kulübe oldu bir yöneticinin yaptığı yanlış ve taraftarın yaptığı baskı kulübün kasasından paraları uçurdu üstüne kulübün kasasından tonla para uçtu gitti.
Ligi 13. bitiren takimin taraftari mi sabirsiz veya ligin baslamasina bir hafta kala Ilk 11 tamamlayamayan yönetim mi suçsuz sence?

lk yapılacak iş 6 no bölgesini halletmek olmalıyken yetiştirmeyi bırak yapacakları bile şüpheli artık. Şu ana kadar %95 işler istedikleri gibi ilerlemiş. Kuruş kelimesini defalarca duyduysak pekte öyle değil gibi.

Bazı oyuncular Avrupa'dan umudunu kesmiyor dediği isim Grillitsch'ti yüksek ihtimal.

bende kiralama ücreti olarak 2-3 milyon euro demedim. ama 250 bin euroda etmez be renktaş. tff 1. ligden oyuncu alsan daha çok kiralama ücreti verirsin. Hayır alırken yaptıkları pazarlıkları neden satarken yapmıyorlar. Madem bu kadar suyunu çıkarmaya meraklsınız satarkende böyle olun
Haklısın ama bu işler zaman alacak işler ben Mohamed'den öte Marcao'nun da o rakamlara satılmak istenmediğini düşünüyorum ama kulübün senelerdir satıştan gelen bir sıkıntısı var bu bir anda yönetim değişince olmaz doğru politika doğru strateji ve tok satıcıyı oynaman gerekir bu da bizde senelerdir yok. Başarı kazanmaya başladığımız da işler değişecektir bu olay 1 sene sonra değişmiyorsa o zaman eleştirmek daha doğru olur daha gelir gelmez adamların yapacağı bir şey yok takım küme düşmemeye oynadı bugün Taylan, Berkan bedavaya veriyoruz desek Anadolu kulüpleri maaşını siz karşılayın der.

Ligi 13. bitiren takimin taraftari mi sabirsiz veya ligin baslamasina bir hafta kala Ilk 11 tamamlayamayan yönetim mi suçsuz sence?
Ligi 13. bitiren takımın taraftarının sabırsız ve başarı aç olması normal ama yönetimin haklı olduğu bir konuda 2017-18 gibi paraları basıp 1 sene şampiyonluk sonrası 3 sene başarısızlık gelecekse o oyuncular yatarak para kazanacaksa yönetimin şu an ki düşünceleri de normal olduğunu düşünüyorum. Aslında 2 taraf haklı ama herkes kendince sebeplere bakıyor.

Yönetimler değişiyor teknik ekip gidiyor ama değişmeyen tek şey 6 numara alamıyoruz bir şekilde yetiştiremiyoruz

bu alkmar bizi mi trollüyor lan, çekilsinler masadan. yok bu maçta da kullanacaz falan bu ne

o dönem 3 yabancı hakkı var gerisi türktü tekrar tamamen yabancı yasaklanırsa bu tarz yetenekler çıkacaktır

Yanlış çıkmaz asla.

Alt yapıları torpilspor yapıp futbolcu yakınlarına, kulüplerin hepsini de yetiştirici olmaktan uzak yarışmacı takım hüviyetine getirirsen siyaset ile harmanlayıp olmaz.

Eyüpspor
Ümraniye
Başakşehir
Kasımpaşa
Tuzlaspor
Belediyespor’lar (Akhisar, Erzurum, G.Antep Belediye vb)

Vb. Ne kazandırdı yıllardır bir tane genç kazandırdılar mı yoksa paralı başkanları ile lig atlayıp gelirlere konarız tarzı yaklaşımlar ile ticarethane gibi mi yönettiler yarı sahiplik düzeniyle.

Eskiden

Dardanelspor
Gençlerbirliği
Gaziantep
Bursaspor
İzmirspor
Altay
Vanspor
Göztepe

Gibi takımlar çatır çatır her seviyeye oyuncu üretirdi. Buradan çıkanlar süper lig de büyüklere gelince 11 seviyesinde oyuncu olurdu.

Şimdi Altınordu biraz Trabzon ve yağmalanan ve geliri bitirilen Bursa dışında geliştiren yetiştiren takım yok.

İstersen yabancıyı 100 defa yasakla daha kötüsü olur iyisi olmaz.

Önce belediyesporları kapatacaksın
Sonra 10 kuruş para için kulüpleri işgal eden figürleri temizleyeceksin
En sonunda da TFF’yi bağımsız profesyonel bir kurul haline getireceksin

Sonra bak bakalım.

alakasız şeyler söylüonuz bi kere kimse transferler hazır demedi, adam da yaklaşık 15 dk önce 6 nr konusunda net konuştu mitşö istenen 3-4 adamdan biriydi klübü vermedi dedi arada envai çeşit adamla görüşüp sonunda mitşöye dönmüşler işte. evander için de pazarlık sürüo anlaşılan. adam daha ne desin. hem bunlarla hem de gayrımenkuller ile uğraşıor dün dinlediyseniz o hususlara baya hazırlıklı. imparator erden timur diyin ve de sükunete bürünün
ahbert biraz kendileri oluşturdu bu ortamı. midstjö’yü ilk başka solbakken’in menajer önerdi diye haber çıkınca ve 3000 isim servis edilince insanlar güvenemiyor geçmişteki durumlar yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt