Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dundee maçları sonrası 12.08.22'de gelir Midtsjö, hiç gelmesin o tarihte gerçi

bazen baklava oynarız,midsö 3lüde oynar.bazen yedekten girer.transferde o kadar kazık yemişizki,midsö neden yedekte otursun deniyo?8 milyona aldıgımız maicon fatih terim döneminde yedekte oturdu arkadaşlar.oturan oturuyo.çokta şey yapmayın yani.900.000 kadar ücret alacak bi adam gayet yedekte oturur,8 milyonluk maicon oturduysa.

midsö sakatlanırsa berkan oynayacak.ortasahamız baya yetersiz.herkes bi ortasahanın (6 ya da 6-8 numara)daha geleceğini söylerken,lafı cımbızla cekip umutsuzluk yaymayın

O Halde maliyetleri daha düsük olan oyunculari zamaninda bitireceksin kardesim. Seçilmeden önce de basinin karsisina cikip anlastigimiz hazir oyuncular var deyip ligin baslamasini beklemeyeceksin. Kimse senden yillik 3.5 milyona oynayacak adam istemiyor. Bu taraftar sadece futbol özürlüsü ve Gs formasina yakismayacak adamlari yeni sezonda görmek istemiyor.
Yönetimin hatası gelir gelmez olan açıklamalar ve cüzdan sallamalarıydı onu geçtim 3.5 m euro'ya oynamayacak ama 1 m euro'ya oynayacak istikrarlı bir Mitso geliyor burada gömen gömene ki yönetim 13'ncü takıma geldiğinde Mitso'yu Haziran sonu alsalar buralar yangın yeri olurdu. Senelerdir hep beklenti yükseliyor ama bir şeyi görmek lazım ligimizin kalitesi yerlerde sürünüyor yıldızdan çok asker futbolcular şampiyon yapar senin dediğine hak veriyorum ama buna hak vermeyecek yıldız isteyecek de büyük bir bölüm var onlar da baskı yaratıyorlar.

önemli yerlere transfer olmaz ve ilk 2 maçta kötü sonuçlar alırsak ozaman göreceğim ben okan hoca ve erdeni

Yanliz burda ahlak farkina dikkat. Fatih terim sporlu Marcao takimin kampina gelmem deyip rest cekiyor, Galatasaray'in Sevillaya pazarlik gucunu yok ediyor. Midstjo , gitmek istiyorum demesine ragmen, hala sozlesmeli futbolcu oldugunun bilincinde maclara cikiyor. Ahlakli futbolcu lazim.

Erden Timur 6 numara profilinden bahsederken Midtstö için mi konuştu, farklı bir 6 numara daha alınacağından mı bashetti?

Yoksa açıklaması flu muydu?

Gecen alalim dedigim Arjantinli orta saha Carlos Alcaraz icin Porto 15 milyon euro teklif etmis. Nerede potansiyelli genc oyuncu var bu Porto hep orada.

Sallıyorlar bi yerlerinden.

Açığa, konuşurken mi alınmış Erden Bey.

Bizde çok istenen mevkiye transfer hep geç biter. İkinci lig maçına doğru çözeriz ancak 6 numara ve orta sahayı ben diyeyim.

Şimdi gelmesi şaşırtmıştı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt