Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.776
- 15.462
- 2.323
hocanın haberi olmadan bilmediği bı oyuncuyla niye anlaşıyorlar , hoca bostan korkuluğu mu orada
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın haberi olmadan bilmediği bı oyuncuyla niye anlaşıyorlar , hoca bostan korkuluğu mu orada
Link var mı renktaşBossmanspor kim erden timurun açıklamalarını saatler önce flood şeklinde yazmış
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetimin hatası gelir gelmez olan açıklamalar ve cüzdan sallamalarıydı onu geçtim 3.5 m euro'ya oynamayacak ama 1 m euro'ya oynayacak istikrarlı bir Mitso geliyor burada gömen gömene ki yönetim 13'ncü takıma geldiğinde Mitso'yu Haziran sonu alsalar buralar yangın yeri olurdu. Senelerdir hep beklenti yükseliyor ama bir şeyi görmek lazım ligimizin kalitesi yerlerde sürünüyor yıldızdan çok asker futbolcular şampiyon yapar senin dediğine hak veriyorum ama buna hak vermeyecek yıldız isteyecek de büyük bir bölüm var onlar da baskı yaratıyorlar.O Halde maliyetleri daha düsük olan oyunculari zamaninda bitireceksin kardesim. Seçilmeden önce de basinin karsisina cikip anlastigimiz hazir oyuncular var deyip ligin baslamasini beklemeyeceksin. Kimse senden yillik 3.5 milyona oynayacak adam istemiyor. Bu taraftar sadece futbol özürlüsü ve Gs formasina yakismayacak adamlari yeni sezonda görmek istemiyor.
hyr oyuncularin biletini bile alip sonra hocaya soruyorlar istermisin diyeMalca bir twit olmus. Bunlar oyunculari anlasma asamasina getirmeden önce hiç mi görüsmüyorlar Okan Hocayla![]()
Benim sinirlerim bozuldu tüyüyorum vinliyorum
ne dediğini bence kendiside çok bilmiyorErden Timur 6 numara profilinden bahsederken Midtstö için mi konuştu, farklı bir 6 numara daha alınacağından mı bashetti?
Yoksa açıklaması flu muydu?
E.T: Hocam senin israrla istedigin. Bize verdigin Liste de TIER A olan oyuncuyla anlastik biletini de aldik getirelim mi gelsin mi?hyr oyuncularin biletini bile alip sonra hocaya soruyorlar istermisin diye
midstjoya Sevilla talip olsa ahlakı bozulabilirdiYanliz burda ahlak farkina dikkat. Fatih terim sporlu Marcao takimin kampina gelmem deyip rest cekiyor, Galatasaray'in Sevillaya pazarlik gucunu yok ediyor. Midstjo , gitmek istiyorum demesine ragmen, hala sozlesmeli futbolcu oldugunun bilincinde maclara cikiyor. Ahlakli futbolcu lazim.
T.A: Biletiniz aciga alindiE.T: Hocam senin israrla istedigin. Bize verdigin Liste de TIER A olan oyuncuyla anlastik biletini de aldik getirelim mi gelsin mi?
O.B.: Hayir istemiyorum vazgectim