Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi abi su yetki toplantisi yapilsin da transfer bombalari ardi ardina patlasin

Erden Timur bu kulüp için çok büyük bir şans ve böyle şanslar tarihte çok sık karşınıza çıkmaz. Bu forumda da dahil olmak üzere her türlü futbol cahiline ve toksikliğe karşı bu adam savunulmalı. Ben kendisine fazlasıyla güveniyorum. Umarım da yanılmam.

Bu hikayede yanan okan buruk olur

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur bu kulüp için çok büyük bir şans ve böyle şanslar tarihte çok sık karşınıza çıkmaz. Bu forumda da dahil olmak üzere her türlü futbol cahiline ve toksikliğe karşı bu adam savunulmalı. Ben kendisine fazlasıyla güveniyorum. Umarım da yanılmam.
Kendisini samimi buluyorum ben . Basarili olur olmas bilemem.

Yıldız oyuncu neden 13. oldunuz sebebi neydi diye sormuş, şapkayı çıkarıp olduğumuz konumun farkında olmak lazım. Dev aynası zarar.

Başarıdan başarıya koşan dominant bir takım değiliz, hatta dökülüyoruz, dibi de gördük. 4 senedir ne lig ne Tr kupası alamamışsın.

Ne zaman ekonomik özgürlüğümüz olur, bankalar birliği gibi faktörler olmaz elimizde CL var kozu olur o zaman transfer niye erken bitmiyor diyebiliriz. Şartların farkındaysak şu an için kurşunumuzun az olduğunuzu görebiliriz.

Belli ki eksik kalan bölgelere de ilk 11'e koydukları adamlar kadar kaliteli ve garanti adamlar isteniyor. Talepleri düşürmek için beklemek veya hedefleri olan gözü büyük yerlerde olan adamları beklemek garipsenecek durum değil.

Taraftar olarak sezona hazır 11 ile girmek isterdim ama şu tarihe kadar bekleyeceğiz cümlesini de üzülerek anlayabiliyorum. Elbet o mevkiler dolacak. Bundan sonra eksik bölgelerle sezon oynayacağımızı sanmıyorum.

Bende yangın yok, bekleyip görmeyi seçiyorum. Elbet kaliteli isimler er geç gelecek.

algıdan çok bizim taraftarın paranoyaklığı bence. bu konuda bizim taraftar fblilere benziyor gün geçtikçe. kendimi de içine katıyorum.
Önceden böyle değildi bu kadar panik olmuyorduk ne olduysa Abdurrahim Albayrak'ın transfer dönemlerinden sonra oldu 2 forvet geliyor dedi Gomis'i sattı üstüne elde ki Maicon'u kiraladı son gün A spor'a bağlanıp utanmadan Ömer Bayram'la transferi kapattık dedi. Ara transferde gitti Alan'ı almak için uçağa atladı dönüşte eli bomboş döndü en son gün Diagne'ye 13 m euro para + 2.3 m euro maaş verdi ve 5 senelik sözleşme yaptı. Falcao olayı var tam skandal oldu oyuncu gelmek üzereyken foto sızdı hem 1.5 ay geç geldi hem de 2 m euro fazla vermek zorunda kaldık. O kadar berbat geçen bir süreç yaşadık ki ondan sonra hiçbir şey normal gelmiyor insanlar da bir panik atak yarattılar bu da kolay geçmez. Üstüne transferde yenilen çalımlar var geçen sene kapımızda yatan Gedson'u alamadık Fatih hoca İrfan Can transferini söyledi onu alamadık bunlarda ister istemez taraftarın sinirlerini hoplattı ve güven kaybını tavan yaptırdı. Zamanla geçecektir ama insanların korkup tedirgin olmasını anlayabiliyorum bunları yaratan geçmişteki beceriksizlik olaylarıydı herkese karşı bir ön yargı oluşturdu.

Dun demistim bugun gelecek adam dun takimiyma 30dk oynamaz diye. Gerci bugun de gelse hafta sonuda gelse kampi her turlu kaciracakti. Acelesi yok yani. Tahminim bittiyse pazar aksami gelir

Adamın kampa ihtiyacı yok en azından. Hazır gelecek olması iyi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt