- 26 Ocak 2021
- 35.405
- 34.010
- 2.233
Alkmaar sinir uçlarıyla oynamayı seven bir kulüp gibi durmakta.Dün neden taraftarıyla vedalaştı o zaman bu Midtsjö.Kendine gel Alkmaar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkmaar sinir uçlarıyla oynamayı seven bir kulüp gibi durmakta.Dün neden taraftarıyla vedalaştı o zaman bu Midtsjö.Kendine gel Alkmaar
Şu herifi BJK istiyo diyola , ligin bugu bizim çökmemiz lazım esas.
hangi hesabınla yazmaya devam edeceksin reis dm atTaylan berkan ho
5 gun musade istiyim yoksa ana avrat sovecem yine
@Alper Altun
Abi 5 gun mola ver bana
5 çok salı günü dön uçaklar iner salı günü (Taylan berkan ho
@Alper Altun
Abi 5 gun mola ver bana
Akbaba nın bir golü var antalya'yaEkli dosyayı görüntüle 170645
antalya maçına böyle çıkıp heriflerden üstün oynamıştık deplasmanda. maestro halil yok ama yunus var şimdi de. sefer sergio cübwa fln da cabası.
@Alper AltunTaylan berkan ho
@Alper Altun
Abi 5 gun mola ver bana
Kendisini samimi buluyorum ben . Basarili olur olmas bilemem.Erden Timur bu kulüp için çok büyük bir şans ve böyle şanslar tarihte çok sık karşınıza çıkmaz. Bu forumda da dahil olmak üzere her türlü futbol cahiline ve toksikliğe karşı bu adam savunulmalı. Ben kendisine fazlasıyla güveniyorum. Umarım da yanılmam.
ben Burak Elmastan sonra hiç kimseye güvenmiyorumErden Timur bu kulüp için çok büyük bir şans ve böyle şanslar tarihte çok sık karşınıza çıkmaz. Bu forumda da dahil olmak üzere her türlü futbol cahiline ve toksikliğe karşı bu adam savunulmalı. Ben kendisine fazlasıyla güveniyorum. Umarım da yanılmam.
İlk hafta; 0 puanHahahahha ligin ilk haftasına taylan berkan ile çıkacaz. Bu kadarda olmaz dediğimiz herşey yine olmaya başladı![]()
Önceden böyle değildi bu kadar panik olmuyorduk ne olduysa Abdurrahim Albayrak'ın transfer dönemlerinden sonra oldu 2 forvet geliyor dedi Gomis'i sattı üstüne elde ki Maicon'u kiraladı son gün A spor'a bağlanıp utanmadan Ömer Bayram'la transferi kapattık dedi. Ara transferde gitti Alan'ı almak için uçağa atladı dönüşte eli bomboş döndü en son gün Diagne'ye 13 m euro para + 2.3 m euro maaş verdi ve 5 senelik sözleşme yaptı. Falcao olayı var tam skandal oldu oyuncu gelmek üzereyken foto sızdı hem 1.5 ay geç geldi hem de 2 m euro fazla vermek zorunda kaldık. O kadar berbat geçen bir süreç yaşadık ki ondan sonra hiçbir şey normal gelmiyor insanlar da bir panik atak yarattılar bu da kolay geçmez. Üstüne transferde yenilen çalımlar var geçen sene kapımızda yatan Gedson'u alamadık Fatih hoca İrfan Can transferini söyledi onu alamadık bunlarda ister istemez taraftarın sinirlerini hoplattı ve güven kaybını tavan yaptırdı. Zamanla geçecektir ama insanların korkup tedirgin olmasını anlayabiliyorum bunları yaratan geçmişteki beceriksizlik olaylarıydı herkese karşı bir ön yargı oluşturdu.algıdan çok bizim taraftarın paranoyaklığı bence. bu konuda bizim taraftar fblilere benziyor gün geçtikçe. kendimi de içine katıyorum.
Dun demistim bugun gelecek adam dun takimiyma 30dk oynamaz diye. Gerci bugun de gelse hafta sonuda gelse kampi her turlu kaciracakti. Acelesi yok yani. Tahminim bittiyse pazar aksami gelir
alin sunu ya elimizden kurtarin bizi yaevanderi satamayacaksınız diye kudurma yarro
hangi hesabınla yazmaya devam edeceksin reis dm at
İlk hafta; 0 puan
İkinci hafta; 1 puan
sonuç;