Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga simdi 6/8, 6, 10, santrafor, kanat, Ali Akman ve belki stoper mi geliyor.

toplantının tamamını dinledim. Evander'de de sorun takımın ön eleme maçında oynatmak istemesi olarak yorumladım

Ajax Liverpool 'da oynamış olmak 30 yaşından sonra çöp olduğun gerçeğini değiştirmez.

Nasıl şu an Mesut 'a para veren kuşlara bir tarafamizla gülüyorsak bu pembe kafada bizi aynı şekilde 3 sene yatarak söğüşledi.
Bu kafayla sneijder'de çöp 30'undan sonra katarda oynadi ya da drogba'da çöp o da son donemlerinde amerika 2. Liginde bile oynadı. Geçmişde basardiklarinin ne önemi var sonucta çöp gibi bitirdiler katkı vermediler.

Bu kafayla sneijder'de çöp 30'undan sonra katarda oynadi ya da drogba'da çöp o da son donemlerinde amerika 2. Liginde bile oynadı. Geçmişde basardiklarinin ne önemi var sonucta çöp gibi bitirdiler katkı vermediler.
Onlar son ana kadar sahaya kendilerini verdiler bu işe yaramaz herif ise bitcoin peşinde bütün takımı sürükledi ve gençlere kötü örnek oldu

Italya ligini dogru girmisler la gazetta della sportsla karsilastirmistim. Diger ligler supheli ama epl de dogru gibi gozukuyor
Mesela GdS net rakamlari veriyor onu brut diye girmis olabilirler. Neyse onemi yok futbol Amerikan sporlari gibi degil herkesin maasi net olarak en ince detayina kadar aciklanmiyor. Bir bizde var iste o da KAP var diye. Ben seviyorum da hakkaten pazarlikta zorluyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt