Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blablabla-gif.170110

Sayfalar durdu resmen kabul ediyorum bu yönetime çok güvendim ama büyük balon çıktı.Dik duruş, Galatasarayın parası, okanın tercihi diye diye bu haftadaki ilk lig maçında orta sahada Turkiyenin en kötü 2 orta sahasından biri sahada olacak sanırım

Renktaş geçen sene ve bu sene harcadığımiz parayla 11 tane marcao gibi genç alsan her biri 5m€'dan 1.2m€ maaş versen yıllık.
geçen sene 25 bu sene de 20'yi bulur bonservis parası

55 m€ yapar.
Senelik maaşlari da en fazla 15m€ eder

Böyle isimleri kim bulacak dersen o işi de Campos gibi adama vereceksin veya iyi bir scout ekibi ile anlaşacaksin.
Zaten işin içine komisyon ve evlatçilik girmezse bu şekilde çok rahat kadro kurarsın.

Ha bu 11 oyuncunun arasına 3 tane 2.5 m$ maaşli 28-30 yaş tecrübeli ve isimli oyuncu ekledin mi yıllık maaş ortalaman en fazla 25m€ olur ki geçen sene sadece 55m€ maaş ödediğimizi varsayarsak bedava iş yapmışsin demek oluyor
11 tane marcao alın demek kolay çünkü olmuş bitmiş tutmuş

O zaman bende şöyle söyliyim 2000deki gibi bi takım kuralım

Mesela onu kurman zaten,olmamış bitmemiş birşeyi tsarlaman

Senden kadro istedim campos yapsın diyosun

Tamam o gelmesin bu gelmesinde e bişeyde öner onun yerine şu gelsin diye

Renktaş geçen sene ve bu sene harcadığımiz parayla 11 tane marcao gibi genç alsan her biri 5m€'dan 1.2m€ maaş versen yıllık.
geçen sene 25 bu sene de 20'yi bulur bonservis parası

55 m€ yapar.
Senelik maaşlari da en fazla 15m€ eder

Böyle isimleri kim bulacak dersen o işi de Campos gibi adama vereceksin veya iyi bir scout ekibi ile anlaşacaksin.
Zaten işin içine komisyon ve evlatçilik girmezse bu şekilde çok rahat kadro kurarsın.

Ha bu 11 oyuncunun arasına 3 tane 2.5 m$ maaşli 28-30 yaş tecrübeli ve isimli oyuncu ekledin mi yıllık maaş ortalaman en fazla 25m€ olur ki geçen sene sadece 55m€ maaş ödediğimizi varsayarsak bedava iş yapmışsin demek oluyor.

Zamanında dembele,selamet gibi isimleri takip ettik demek ki böyle adamları bulma potansiyeli var yeterki isteyelim
Hocam camposun aldırdığı oyuncuları ve alış fiyatlarını yazabilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt