Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle potansiyelli oyuncuya 4.5 milyon maddesi koymak tam gerzeklik birde daha yeni uzatmışlardı. Beter olsunlar.

Dransfer umrumda değil azıcık konuşun gülelim beyler.

Bu ne topcu sevdasidir

İşin jk açısından acısı şu, çıkış opsiyonlarında sonraki satışan pay vs. olmuyor. Bildiğin salaklık yapmışlar, potansiyelli oyuncuya 4,5 milyon € serbest kalma koymak ne demek.
Vallahi bu topraklar futbol yönünden balkan ülkeleri gibi olacak yakın zaman da
Anca mt izleriz bu ekonomiyle ,o yüzden şimdiden alışmak lazım çocukların kaçışına

okan buruk orta sahaya

Potansiyelli genclere sans vermenin faydalari. Mesela olasi Nelsson satisinda koy yerine Metehan veya Emin’i, duzenli olarak sans ver, ocakta veya sezon sonunda hemen kaparlar.

Genc oyuncunun sans bulduğunda patlama yapacağı fikri nerden geliyor beyler ben orayı kaçırıyorum sürekli.

Bu şansı bulabilmesi için cok cok iyi olmasi lazim genc yasinda ki anca denensin. Antreman performansı sıradan olan, hocanın basit maclarda bile düşünmediği arkadaşlar için neden sürekli sans talep ediliyor onu anlamadım.

Top oynayacak GS ye hizmet etmek isteyen adam gider kiralık bir kulüp ayarlar oynar zaten

Emirhan'ı Arda'nın önünde görüyorum şahsen oyun içi devamlılığı daha yüksek ucuza kaptırmışlar.

Birazdan vampir haluk çıkar kan emmeye

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt