Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
alex kral nooldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alex kral nooldu
Ozan Kabak da penaltilar yaptiriyordu ama genel performansi iyiydi ve her mac uzerine koyarak ilerledi. Marcao da ilk maclarinda hatalar yapiyordu. Hata yapmayan stoper mi var. Kotu performans gosterirse oynatmazsin renktas bu kadar basit. Omer, Taylan, Berkan, Cicaldau, Yedlin, Ogulcan, Kilinc gibi adamlara sans verdiginde bir sey olmuyor ama alt yapidaki potansiyelli genclere verince mi sorun oluyor anlamadim. Kaldi ki oynatacagin alt yapi oyuncusu 1-2 zaten.yaw arkadaş söylemesi ne kadar kolay peki Nelsson u sattın metehan ve eminde de BOSS gibi hatalar yapıp puanlar kaybetti ne dyeceksiniz o zaman Gercekci olalım
Sen nerden geldin dünyaya SergenGarip geldim dunyaya,şan şöhrete aldanma![]()
crystal palacede bir 6 numara vardıkovacic ister misin reis
üstat bize oralardan genco düşmez. balkanlara bakalım kosova falan. yıllardır söylüyoruz da konya ve kasımpaşa ekmeğini yiyor. bizde etebo assuncao falan alıyoruzTaş yerinde ağır![]()

MarstanSen nerden geldin dünyaya Sergen
evet eskiden iyi herifti ama bitikmiş artıkcrystal palacede bir 6 numara vardı
mihailovic miydi
Nooldu¿alex kral nooldu
lig maclarının biletleri kac gun once satısa cıkıyorWie kann ich Ihnen weiterhelfen ?
pek takip etmedim reisiyi adamdı sanki
Akdeniz havzasindan bir ihtimal italian genco tutar bizdeüstat bize oralardan genco düşmez. balkanlara bakalım kosova falan. yıllardır söylüyoruz da konya ve kasımpaşa ekmeğini yiyor. bizde etebo assuncao falan alıyoruz![]()
schalkeye gitmisNooldu¿
Herkes de serbest kalma maddesine takmis. Yahu bundan bize ne?Besiktas salak mi? Cocukla daha gecen ay sözlesme imzaladilar. 4,5 milyon serbest kalma maddesi koyarmi insan? Yapiyorsan 15 falan yap.
Iste bu iyiydigalatasaray'a transfer çalımı atmak için gedson'un bonservisine 6m verip rıdvan ve emirhan gibi büyük potansiyelleri 3'e 4'e satmak
Dalga gecyozHerkes de serbest kalma maddesine takmis. Yahu bundan bize ne?