- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Ts bunu + stopere chalobahi cekerse var yabasın parayı abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts bunu + stopere chalobahi cekerse var yabasın parayı abi
dustum derken? gemi battı da yuzerek mi cıktın oraya? ne yapıyosun orada?Günahlarımın kefareti galiba
Juist diye bir adaya düştüm![]()
25 vermiyorsan yallah diyecen![]()
Sevilla, rotasını yine Galatasaray'a çevirdi
İspanyol devi Sevilla, Marcao'nun ardından yeniden Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. LaLiga ekibi, bu sezonki transfer döneminde kadrosunun önemli yıldızlarını satarken Sarı-kırmızılıların [...]www.transfermarkt.com.tr
babalar o değilde bu sevilla nelsona çöker adamların kadrolarında sadece 2 stoper gözüküyor koundeyide barçaya 50 liye sattılar. bir sezon daha durması lazım sanki
Otelin booking işine bakıyorum şimdilikdustum derken? gemi battı da yuzerek mi cıktın oraya? ne yapıyosun orada?
eyvallah dostum. frankfurttayım. bayern, koln veya leipzig macına gitmeyi dusunuyorum. buranın atmosferi de iyi diyorlar.yok paso maso lig.
Sold outlarda bile maç günü uygun fiyata biletlerini satanlar çok. Köln stadına gelirsen yardımcı olurum. Atmosferi güzeldir. Karnaval feeling
ilginçmiş. neyse turistik bir yerdesin en azından.Otelin booking işine bakıyorum şimdilik
Ahçı diye geldim ,teknik ekipde çalıştım ,şimdide yield menager oldum ,bidahaki aya allah kerim
Serbest kalma bedelini öderlerae alıp tepe tepe kullanabilirler![]()
Sevilla, rotasını yine Galatasaray'a çevirdi
İspanyol devi Sevilla, Marcao'nun ardından yeniden Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. LaLiga ekibi, bu sezonki transfer döneminde kadrosunun önemli yıldızlarını satarken Sarı-kırmızılıların [...]www.transfermarkt.com.tr
babalar o değilde bu sevilla nelsona çöker adamların kadrolarında sadece 2 stoper gözüküyor koundeyide barçaya 50 liye sattılar. bir sezon daha durması lazım sanki
Evander zu bjkYanliz Emirhan torino giderse bjk bi os alir.
2k ayarla tesise gidip çalayimBeylers sefo kralın üzerindekini satışta bulabilen var mı?
![]()
Sevilla'ya ya 25'den aşağıya başka şeyler verebiliriznelsson'a 15+teklif geldiği anda vedalaşacağımız gerçeğiyle yüzleşelim derim
Yönetimle mi?nelsson'a 15+teklif geldiği anda vedalaşacağımız gerçeğiyle yüzleşelim derim
500bin kiralama bedeli verin kiralayalim