Abdullah Çimen
Parçalı Üye
- 5 Nisan 2010
- 2.609
- 1.680
- 1.563
İyide 8+2 ye veren kim? Transfer oldu da bizim mi haberimiz yok?Çıkış maddesi 25 dersin 20’ye bırakırsın. Gidipte mal gibi 8+2’ye vermezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide 8+2 ye veren kim? Transfer oldu da bizim mi haberimiz yok?Çıkış maddesi 25 dersin 20’ye bırakırsın. Gidipte mal gibi 8+2’ye vermezsin
Hayir
tamam iste ust sınırı 25 olan adam icin 15 uygundurBeklentimiz niye 15 milyon? Bu adamın 25 milyon serbest kalma bedeli yok mu? Üstelik birkaç ay sonra güçlü bir takımın as stoperi olarak dünya kupası oynayacak bu adam.
30 dan aşşgı olmamalı özellikle SEVİLLA yaÇıkış maddesi 25 diye kimse 25 ödemez. Burada önemli olan bizim talebimiz. Şimdi çıkış maddesi olmasaydı biz kaç talep ederdik önemli olan o.
Bırakmam arkadaş, satmak gibi bir düşüncem yok. Şampiyon olmak istiyorum o adam bana lazım. Zaten yanındakini bedavaya verdim.Çıkış maddesi 25 dersin 20’ye bırakırsın. Gidipte mal gibi 8+2’ye vermezsin
Ne alakası var boş muhabbeti geçelim.Şikecilerin kazmasına ödenir dimi
sevillaya gittiİyide 8+2 ye veren kim? Transfer oldu da bizim mi haberimiz yok?
Hayırlı olsun.sevillaya gitti
Tam olarak neyi? 25 milyon veren sartsiz kuralsiz gelir alir nelssonu, burda sikinti yokki ama 25 cikis madesi olan oyuncuyu biz neden 10 satalim? Cok isteyen varsa bastirir alir adami 25 milyona. Son senesi degil birsey degil.abi deli misiniz yav bu forumda kimse cıkıs maddesinin anlamını bilmiyor galiba.
Evanderi açıklicaklar galiba yaa, şuan en yakın o var
iyi dürrük sen napanne diyon tosbaga
Sergio transferine selam çakmıştı ama öncedenArda sakasina da olsa o islere girmez taraftarla arasi ztn açik vardir bildigi
Ne alakası var boş muhabbeti geçelim. Burada ki mesele biz satmak istiyoruz mu istemiyoruz mu? Zaten adam 25'i verdi Nelson da gitmek istiyor bize laf düşmez.Şikecilerin kazmasına ödenir dimi
Talibi varken ve çıkış maddesi 25 milyonken böyle yorumlar yalan söylemekten öte geliyor bana da, bir hainlik seziyorumNelsson'u beğenmeyebilirsin, eksik görebilirsin, futboldan anlamadığını gösterir ama saygı duyarız.
Ama kafa topları iyi değil demek, verilerle desteklenen bir gerçeğe rağmen yalan söylemektir.
Sevmiyorum deyip geçin.