Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
çift hane diyorlarSzalai için teklif ne kadarmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çift hane diyorlarSzalai için teklif ne kadarmış?
Maç bittiğinde Nelsson u açıklarlar.
atilla nereye gidiyo?stoperlere para vermeyin falan diyordum. kim ve marcao çift haneye gitti. atilla da gidiyormuş. kendime neden fussball diye sormaya başladım geç de olsa. sırada evanderin gelip rivaldo gibi oynaması var sanırım
Yani 10 milyon.çift hane diyorlar
Orhan Veli Gencebay kitapları okurken , lisan öğrenmeye başlamış kendini geliştiriyor, Portekizce günaydın yazmış, bütün Portekizli oyuncuları dransfer ettiler bizeArda’nin yaptigi paylasimin transferle alakasi ne
Daha önce birsey mi kacirdim
atilla nereye gidiyo?
Yani 10 milyon.
Mitconun ismini orta deniz olarak çeviriyor Google translateeArda paylaşımını saat 6 da yapmış. 6 numara. Denizin ortası. Bence hiöö beklemediğimiz bir isim olacak... Sergio Olivera da olduğu gibi. Hayırlısı bakalım
demekki lig ikincisi biz olsaydık, marcao Nelsson kaç para ederdiSzalai'ye 5 kağıttan fazla veren aptaldır.
Lopetegui: "İngiltere ile aramızdaki makas açıldı."
Arsenal chelseaye de 4 atmıştı ama sezon başladığında gider leeds'e soton a falan yenilir ilk 5 e giremez yine .dLopetegui: "İngiltere ile aramızdaki makas açıldı."