- 17 Eylül 2018
- 20.514
- 23.415
- 1.983
Raul gustavo nasıl oyuncu?ismi bizimle mi anılıyormuş?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raul gustavo nasıl oyuncu?ismi bizimle mi anılıyormuş?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSG deki Danilo mu acabaArda Turan bence bu Portekiz paylaşımını Williham Carvalho için yapmadı çünkü Erden Timur görüştüğümüz bazı oyuncuların ismi hiç piyasaya çıkmadı umarım gerçekleşene kadar da kimse bilmez demişti muhtemelen bu tarz bir Portekizli oyuncunun transferi gerçekleşti hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olur
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marmara Hukukne mezunuydu Erden?
bizim forum genelde olumlu seyleri görmezden gelir normalErden Timur'un açıklamalarını yeni dinledim.
Midstjö dışında basının haberdar olmadığı oyuncularla görüşüyoruz, inşallah bitene kadar haberiniz olmaz dedi. Ama dün hiç gündem olmamış bu açıklama ilginç.
aklımdan geçti böyle dolambaçlı konuşmasıMarmara Hukuk

Topu bilsin yeter. Berkan dinamik de ne oluyorCarvalho bahsedilen 6 özelliklerine tam olarak uymuyor gibi özellikle dinamizm kısmında
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ten haag'ın gelişinden sonra imkansız gibi reisM. United'a geçirdiği kötü sezonun arkasından aklımdan hiç çıkmayan oyuncu.
Ulan tam aradığımız adam. Gidip tak diye kiralayacaksın tutarsa sonrası içinde Melo gibi bir çok kez kiralarsın her türlü.
![]()
stoperlere para vermeyin falan diyordum. kim ve marcao çift haneye gitti. atilla da gidiyormuş. kendime neden fussball diye sormaya başladım geç de olsa. sırada evanderin gelip rivaldo gibi oynaması var sanırım
portekizli olarak bakmayın sadece. brezilyalı da olabilir. aynı dili konuşuyorlar. evanderi kastetmiş olabilir arda
Arda 'ya kulüp içinden kim haber sızdıriyorsa Okan 'in yerinde olsam hemen bulur ve ipini çekerdim aksi halde 2 aya kalmaz onlar okan'ın ipini çekecekler.Arda Turan bence bu Portekiz paylaşımını Williham Carvalho için yapmadı çünkü Erden Timur görüştüğümüz bazı oyuncuların ismi hiç piyasaya çıkmadı umarım gerçekleşene kadar da kimse bilmez demişti muhtemelen bu tarz bir Portekizli oyuncunun transferi gerçekleşti hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olur
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hamza mod dediğin ne yapıyor?Okan Buruk, Hamza modundan çıkmazsa zaten ipini kendi çeker.
O benimde aklımda ama bazen takım ile kan tutmuyor. Bu adam içinde öyle oldu M. United.ten haag'ın gelişinden sonra imkansız gibi reis