Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan bence bu Portekiz paylaşımını Williham Carvalho için yapmadı çünkü Erden Timur görüştüğümüz bazı oyuncuların ismi hiç piyasaya çıkmadı umarım gerçekleşene kadar da kimse bilmez demişti muhtemelen bu tarz bir Portekizli oyuncunun transferi gerçekleşti hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olur

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSG deki Danilo mu acaba

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden Timur'un açıklamalarını yeni dinledim.

Midstjö dışında basının haberdar olmadığı oyuncularla görüşüyoruz, inşallah bitene kadar haberiniz olmaz dedi. Ama dün hiç gündem olmamış bu açıklama ilginç.
bizim forum genelde olumlu seyleri görmezden gelir normal

M. United'a geçirdiği kötü sezonun arkasından aklımdan hiç çıkmayan oyuncu.

Ulan tam aradığımız adam. Gidip tak diye kiralayacaksın tutarsa sonrası içinde Melo gibi bir çok kez kiralarsın her türlü.

giphy.gif

stoperlere para vermeyin falan diyordum. kim ve marcao çift haneye gitti. atilla da gidiyormuş. kendime neden fussball diye sormaya başladım geç de olsa. sırada evanderin gelip rivaldo gibi oynaması var sanırım

Ben hala stopere çok para verilmemeli diyorum. Stopere para harcayınca hücuma para harcayamıyoruz. 7-8 milyona stoper alıyorsan hücum oyuncuların 15-20'lik adamlar olmalı. Bizde stoperler 7-8 milyon hücumcular 3-4 milyon.

Arda Turan bence bu Portekiz paylaşımını Williham Carvalho için yapmadı çünkü Erden Timur görüştüğümüz bazı oyuncuların ismi hiç piyasaya çıkmadı umarım gerçekleşene kadar da kimse bilmez demişti muhtemelen bu tarz bir Portekizli oyuncunun transferi gerçekleşti hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olur

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda 'ya kulüp içinden kim haber sızdıriyorsa Okan 'in yerinde olsam hemen bulur ve ipini çekerdim aksi halde 2 aya kalmaz onlar okan'ın ipini çekecekler.

ten haag'ın gelişinden sonra imkansız gibi reis
O benimde aklımda ama bazen takım ile kan tutmuyor. Bu adam içinde öyle oldu M. United.

Yoksa o harika Ajax sezonun bana göre en kilit oyuncusuydu. 2-3 sezonda ne hallere düştü adam.

Belli olmaz bir yoklama çeksek bari biraz içimiz soğusun. Bizim takıma cuk diye oturur valla.

Mesela bir de Ajax'da kan tutmayan bir çocuk var Muhammed Kudus.

Ona da bir yoklama çeksek Evander'den daha temiz transfer olur bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt