Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer için bastır mıyor? Sezon başladı ortasaha yok. Üstüne çıkıp Taylan filan diyor.
Bastır mıyor mu? Her açıklamasında ''transfer'' diyen fenerin teknik direktörü galiba. Napsın elindeki oyuncuyu taraftar gibi davranıp itin bi tarafına mı soksun ya da oynatmak istediği taktiğe/sisteme uymamasına rağmen sırf Serkan Gündüz memnun olsun diye oyuncuya onay mı versin?
Ne yapsın söyle bi hele.

Bastır mıyor mu? Her açıklamasında ''transfer'' diyen fenerin teknik direktörü galiba. Napsın elindeki oyuncuyu taraftar gibi davranıp itin bi tarafına mı soksun ya da oynatmak istediği taktiğe/sisteme uymamasına rağmen sırf Serkan Gündüz memnun olsun diye oyuncuya onay mı versin?
Ne yapsın söyle bi hele.
Başarılı olmak istiyorsa yönetimi sıkıştırmalı. Ortasahası olmayan bir takım aldı hala o mu gelecek bu mu gelecek beklentisini yaşıyor. Heralde geldiği dönemden itibaren geçen sürede sistemine uyan bir adam bulması bu kadar zor olmazdı. Ben istiyorum diye değil takımın ihtiyaçı olduğu için adam almalı.

Başarılı olmak istiyorsa yönetimi sıkıştırmalı. Ortasahası olmayan bir takım aldı hala o mu gelecek bu mu gelecek beklentisini yaşıyor. Heralde geldiği dönemden itibaren geçen sürede sistemine uyan bir adam bulması bu kadar zor olmazdı. Ben istiyorum diye değil takımın ihtiyaçı olduğu için adam almalı.
Kendini tekrar ediyorsun. Daha 2 aylık bir td yönetimi nasıl sıkıştırır? Ya da transferde vereceği liste ve onay haricinde nasıl daha etkili olabilir? Gidip kur mu yapsın topçulara ve kulüplere?
Eğer iyi oyuncu olsun diye bakıyorsan zordur. Senin işe yaramaz ligin kimsenin ilk tercihi değildir 2m luk topçuya 5m vermediğin sürece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt