Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kim ne derse desin Berkan, Taylan rotasyon için gayet temiz oyuncular hatta Berkan burada itin bir tarafına sokulduğu kadar kötü bir oyuncu değil. Geçen sene geçiş oyunu oynadığımız Avrupa Ligi'nde çok çok üst düzey maçlar oynadı ama kimse onlardan bahsetmiyor. Bir çok gol pozisyonu veya gol onun dikine risk alan direkt pasları ile oldu. Neyse şimdi tekrar aynı şeyleri yazıp anlatmaya gerek yok.

Cicaldau'da yedek için gayet yeterli oyuncu. Maaşı uygun tek sıkıntı ödenen bonservis bedeli o yüzden tepki çekiyor. Şöyle bir orta saha rotasyonu gayet güçlü olur.

Sağlam bir 6 numara - Berkan, Taylan
Sergio - Cicaldau, Berkan
10-8 oynayan bir oyuncu - Emre Akbaba, Cicaldau

"ARDA TURAN, ERSİN'İ İKNA EDEMEDİ. BEN 15 BİN TL'YE ALDIM"

emrah isimli herif demiş

Kendini tekrar ediyorsun. Daha 2 aylık bir td yönetimi nasıl sıkıştırır? Ya da transferde vereceği liste ve onay haricinde nasıl daha etkili olabilir? Gidip kur mu yapsın topçulara ve kulüplere?
Eğer iyi oyuncu olsun diye bakıyorsan zordur. Senin işe yaramaz ligin kimsenin ilk tercihi değildir 2m luk topçuya 5m vermediğin sürece.
Yönetimi baskı yaparsın. Yönetim şampiyonluk bekliyor futbolcu gelmiyor. Hocamız transfer diyor, taraftar da diyor. Hocanın taraftardan daha çok baskın bir yanı olmalı. Başarısızlıkta ilk çizilecek isim hocanın üzeriyse ona göre şimdiden gardını almalı. Benim düşüncem bu yöndedir.

Yönetimi baskı yaparsın. Yönetim şampiyonluk bekliyor futbolcu gelmiyor. Hocamız transfer diyor, taraftar da diyor. Hocanın taraftardan daha çok baskın bir yanı olmalı. Başarısızlıkta ilk çizilecek isim hocanın üzeriyse ona göre şimdiden gardını almalı. Benim düşüncem bu yöndedir.
Diyorum ki ne yapsın baskı olarak? Ne yapması seni tatmin eder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt