Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet vardır da bunu alıp medya önünde söylemek hoca için de başarısızlıktır. Transferle hocalığı herkes yapar, olay eldekilerden yararlanmak ya zaten. Taraftarla hocanın birbirinden ayrıldığı yer de bu.
Elinde hocanın birşey yok, geçen yılın vasatları var. Bende hocanın başarılı olmasını istiyorum. Elinde olanların performansını yukarıya çekebilir mi muamma. İnşallah bu kadro yapısı iLe başarılı olur.

Elinde hocanın birşey yok, geçen yılın vasatları var. Bende hocanın başarılı olmasını istiyorum. Elinde olanların performansını yukarıya çekebilir mi muamma. İnşallah bu kadro yapısı iLe başarılı olur.
Elinde adam yok hemfikiriz de bu medya önünde yapılmaz diyorum işte. Yaparsa da hocaya eksi yazar.

Rodop: "Dün Okan hocayla sohbet etme fırsatı bulduk, şimdiye kadar yapılan transferler ortada 3 tanesi bitti 2 tanesi de imza aşamasına gelmiş imza aşamasına gelenler de Mitso ve Evander."

Rodop: "Taylan Mitso'yla forma savaşına girerse Taylan forma savaşını da kazanabilir o yüzden Carvalho gelmesi gerekir Galatasaray'a yakışır."

Antalya maçı 11imiz

muslera
dubois nelsson abdülkerim pva
sergio mitsö evander
yunus seferovic kerem

Okan hocanın başarılı olabilmesi için ,derin bi kadro şart.en önemlisi kaliteli bi derin kadro.sergioya kalite olarak olabildiğince yakın yedeği olmalı ve bu her mevki için geçerli.akbaba hazırlık maçlarındaki performasını dahada arttırırsa ve devam ederse mesela as bile oynayabilir evander gelirse o yedeği olabilir.serefoviçe bişey olsa gomis mesela 90 dkk çıkaramıyor buyüzden 90 dkk çıkarabilecek seferoviçtende eğer getirilebiliyorsa daha iyi forvet ,getirilmiyorsa aynı kalite veya çok yakın bi forvet gelmeli.kanatlar içinde mutlaka skorer iki kanat lazım.as yedek kalitesi yakınsa hoca rahat edecektir.bu da başarıyı kolaylaştırır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt