- 23 Ocak 2019
- 24.612
- 32.206
- 2.233
İngiltere'den gelecek haber keşke şöyle bir şey olsa;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen mi ödicen parasını hayırdırOkan hocanın başarılı olabilmesi için ,derin bi kadro şart.en önemlisi kaliteli bi derin kadro.sergioya kalite olarak olabildiğince yakın yedeği olmalı ve bu her mevki için geçerli.akbaba hazırlık maçlarındaki performasını dahada arttırırsa ve devam ederse mesela as bile oynayabilir evander gelirse o yedeği olabilir.serefoviçe bişey olsa gomis mesela 90 dkk çıkaramıyor buyüzden 90 dkk çıkarabilecek seferoviçtende eğer getirilebiliyorsa daha iyi forvet ,getirilmiyorsa aynı kalite veya çok yakın bi forvet gelmeli.kanatlar içinde mutlaka skorer iki kanat lazım.as yedek kalitesi yakınsa hoca rahat edecektir.bu da başarıyı kolaylaştırır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kara cahilllignden utanmadan yorum yapıyor bunak haber ver geç yaDede Ndombele'ye 6 numara diyor. Babel'e 8 numara demesi gibi bir şey.
Rodop: "Okan hocayla dün yaptığım görüşmede Mitso'nun alternatif olduğunu anladım hoca İspanya, Fransa ve İngiltere'den haber bekliyoruz dedi."
Orta saha yok forvet yok hala 7 milyona stoper alınması bu senaryoda yanlış ayrıca kimse net olarak Nelson 20 m € eder demiyordur Marcao ucuza bırakıldığı için Sevilla ve yönetime kıl olunduğu için çıkış maddesindeki fiyat söyleniyor illa gidecekse bunu tahlil edememek de ne bileyimAh GSC ah 7 milyon defansa bu adamımı aldınız diyenler şimdi 20 milyon euro diyorlar hiç şaşırtmıyorsunuz. Nellsona yıl boyunca laf atanlar aynı kişiler
Tamam Okan hocaya söyleyelim istifa etsin bu daha çok baskı oluşturur ve belki de transferler gelir böylelikle.Lig başladı demeye devam etsin.
17:00 galiba. Kendi kanallarından yayınlayabilirler. Resmi yayıncı görmedim aramada![]()
Maç kaçta acaba? Yoklukta izlenir yayın bulmak lazım.
İngiltere'den gelecek haber keşke şöyle bir şey olsa;
![]()
tv8,5 sitesinde cardiff city-norwich city yazıyo ne alaka17:00 galiba. Kendi kanallarından yayınlayabilirler. Resmi yayıncı görmedim aramada
Baska bi kuveyt sirketi bu galiba, böyle gecmisti haberlerde.Söylemiş idim bekleyelim geleceklerdir diye @Faruk Özkul