- 3 Temmuz 2012
- 138.329
- 87.098
- 5.338
Evanderrrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katar kuveyte calım mı atmısBaska bi katar sirketi bu galiba, böyle gecmisti haberlerde.
Çetinçalı: Evander bitti, neden hala bekletiliyor bilmiyorum.
Championship yayın haklarını aldılar geçen güntv8,5 sitesinde cardiff city-norwich city yazıyo ne alaka
şevki kara açıklamalarrda bluunmuş
kendi maçları yok bu maç mı varChampionship yayın haklarını aldılar geçen gün

Birader adımı kullanmazsan sevinirim
Forum kuralları çerçevesin de herkese saygı sevgi ve edep kurallarına uyarak yaklaşıyorum
Üslubumuzu bozmayalım rica ediyorum.
kendi maçları yok bu maç mı var![]()
nbadeki gibidir belki.Güvenememiştir takıma
Baska kuveyt sirketi demek istedim pardon. Rodop baska katar sirketi de var dedi demin yayinda. Karisti ortalik kuveyt katar.katar kuveyte calım mı atmıs

çıkış maddesini elimizi guclendiren hususlar arasında sayman fail olmus. tam tersi cıkıs maddesi futbolcunun elini guclendiren bir madde.Marcao'da elimiz bir miktar zayıftı. 1 sene daha kalırsa sözleşmesinin son yılı gelecek ve piyasası düşecekti. Bir de kaç yıldır bizde olan oyuncunun artık ayrılmak istiyorum demesine anlayış göstermemiz de çok anormal değildi. Oyuncuların önünü tıkayan kulüp olmamak da adına yani.
Nelsson'da ise elimiz güçlü. 3 sene kontrat var, oyuncu daha genç, değeri artış eğiliminde, dünya kupasında oynama ihtimali kuvvetli. Çıkış maddesinde 25m yazıyor. Üstelik transfer sezonu bitiyor ve alıcı taraf 50m'a stoper satmış. Pazarlık payı sadece 25m'un ödeme planında falan olabilir veya gerçekçi bonuslarla 25'e tamamlayarak olabilir. O tarz kolaylıklar göstermemize karşılık da sonraki satıştan pay koyarız. Hoşlarına gitmiyorsa almasınlar. Biz bu sene satmazsak bir şey kaybetmeyiz. Yok öyle Marcao gibi ucuza kapatmak. Kusura bakmasınlar.
Bunları düşünüp pazarlıkta dik duramayan yönetim iş bilmezdir. Özellikle dünya kupası, yaş ve sözleşme süresi, çok ciddi farklar...
Sen mi ödicen parasını hayırdır
Herkesin yedeği aynı kalitede olmalıymış yapma ya